fredag 28 augusti 2015

Vilovecka - dag 5 där jag lyckades äta tillräckligt mycket och nedräkningen till slutet har börjat ;)

Dag fem, så länge har jag inte vilat sedan jag började "mitt nya liv" och nu börjar jag bli rejält rastlös och otålig. Nu är det mindre än 2 dygn kvar tills jag får köra combat igen och jag ser extremt mycket fram emot det!

Lite läskigt blir det att gå upp på vågen i morgon (jag veeeet Gustaf men jag kommer göra det ändå), har jag gått upp mindre än ett halvt kilo så är jag nöjd. En viss viktuppgång kan tyvärr vara relaterad till en klart ökad mängd stress i kroppen den här veckan, inte så konstigt med allt nytt men jag vet ju att det inte direkt gynnar förbränningen tyvärr :-/

Idag och igår lyckades jag äta bättre, igår hade jag bananpannkakor med mig och dom hade stått i kylen över natten och jag åt dom kalla och det fungerade alldeles utmärkt!  Idag hade jag dels ostkuber (från tips här i bloggen!) som jag åt med ett äpple - supersmaksigt! och så hade jag en kopp sojayoggi med granatäppelkärnor, bovetecrunch och kokos - hur gott som helst det också. Förutom att det pga ett möte blev lite sent med förmiddagsmellis idag så har jag inte varit direkt hungrig så det känns jättebra, nästa vecka ska jag nog kunna trimma både restid och mellansmålstider och börja få lite rutin på det här med att vara pendlare.

Jag har kommit på att jag kommer att behöva en riktigt bra termosmugg och en snygg och cool kylväska att släpa all min mat i, håller inte att ha det i dataväskan när datorn ska vara där sen :-D Jag vill också ha en glasflaska att ha vatten i, nu finns det ju inte längre kylar fulla med Ramlösa överallt ;) och dricka vatten ur pappmugg är sådär faktiskt ;)

Dom här är snygga, härdat glas, silikonhölje och denna med sugrörstopp (som jag gillar)


Kylväska då, jag tänker nåt som faktiskt inte ser ut som en kylväska utan mer typ en handväska med kylfunktion, typ en sån här: 

http://royaldesign.se/viewitem.aspx?ID=131003

I brist på träning får jag shoppa istället, inte riktigt samma kick men ändå ;)  #beroende #nejdåintealls


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina