onsdag 19 augusti 2015

PT-pass # 29 blandade småhopp i trx följt av helt galna löpintervaller följt av ett pass MoveIT #allin #jagserkaklet

Började dagen med att ladda energi hos fina vänner i grannstaden (#tacknifina #kramar) och sladdade sedan hemåt för att köra PT-pass med Gustaf. Han har ju mer än en räv bakom örat den mannen så jag borde anat oråd #illerngöran. PT-Gustafs version av peptalk verkar vara att köra så hårt att man inte hinner tänka ;) #crazy, och tja, det verkade funka även om några små spöken och troll fladdrade fram här och där. Först trx-styrka, i princip utan paus, 2x10 repetitioner av varje övning, 2 övningar i varje set och så byte utan paus. Sjukt jobbigt. Det dök upp några "nej det går inte"-tankar här och var och alla mina maskningsförsök genomskådades direkt #hejdålatmasken så jag ger mig själv väl godkänt där.

Direkt på löpbandet för helt galna intervaller, då menar jag galna. Stegrande hastighet 1 min / intervall med "typ" 1 min vila mellan (kändes kortare om jag ska vara ärlig), började på 10 km/h och körde 10/11/12/13 sedan fick jag vila i 2 minuter, då var jag helt slut. Då kastar han in att vi ska göra om det, men med stegrande lutning också. Det är STOR skillnad på att springa platt och springa i lutning. #bigbigbigdifference  Nånstans i 12-intervallen dök spökena upp igen #jagkommerattdö #skjutmig och jag fick svårt att bara räkna steg och springa, "du orkar inte" "kom igen nu, du får pausa" "bäst du pausar nu tänk om du ramlar" krälade i mål på den intervallen men i 13 så steg jag av 2 gånger #fail, och ja, det var huvudet som brast, benen hade självklart klarat några sekunder till #intenöjd #fegis. 2 minuters paus och självförtroendet hade fått sig en knäck igen. Som alltid finns det lite mer att ge och ja, upp igen, stegade ner från 12-10 (spöken på besök några gånger #försvinn #vikhädan) och sedan en platt minut på 13. Jag fick verkligen inte luft sedan. Totalt finito. Gick ut och ställde mig mot en vägg för att få lite syre innan jag gick in och stretchade lite. Svim- och kräkfärdig, skakig och lätt yrslig. Så workout done liksom ;) #missioncompleted #cardiofromhell

Cyklade hem, käkade mellanmål och laddade om för kvällens MoveIT, kände att jag behövde en mental strategi och att "fake it until you make it" kunde vara en bra väg idag. Så jag såg mig själv som superstark, med asbra kondition och tänkte att jag är fan grymmast i världen ;) #fuckjante, och se på fasen, då höll sig både troll och spöken borta. Körde max hela passet med några anpassningar för knät och är nöjd med min prestation. Teamade med grymma starka Linda - tack för pepp och sällskap!

Jag KAN, jag VILL, jag SKA. 


3 kommentarer:

 1. Tack själv!!! Det är du som är grym som kör på så himla hårt och bra!! Hade det inte vart för dig hade jag nog maskat lite idag för mina armar var heeeeelt slut... :) men vi fixade det!! Så sjukt grymma är vi! Och stark är det nya smala, glöm inte det ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns alltid liiiiite till att ge men det där sista sitter ju i huvudet! Vi är grymma och vi är starka ;) Ses snart igen!

   Radera
 2. Hej!

  Jag heter Simon och driver bloggportalen Disciplin.se, vi söker nu fler personer som är intresserade att blogga om träning. Vi betalar dig för dina besökare och vi erbjuder nu en gratis domän, t.ex. Dittnamn.se om du börjar blogga hos oss. Med möjlighet till att bli premiumbloggare och få en fast månadslön.

  Har du några frågor så kontakta oss på info@disciplin.se eller skapa din blogg idag.


  Hälsningar
  Simon - Disciplin.se

  SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina