söndag 23 augusti 2015

BAM! Handen i kaklet och PAUS - Grand Finale blev Body Combat 64 #myinnerwarrior

Japp, då var jag här: Halvlek, periodvila, vändning, En konstig känsla att gå ut från gymmet och veta att jag inte ska dit på en hel vecka #hejdåmacken, jag ska sitta hemma när dom andra har skitkul på MoveIT i morgon #liteavundsjuk. Jag vet att min kropp kommer att tacka mig och jag vet att mitt huvud inte hade pallat en "full" träningsvecka min första arbetsvecka men ändå ;) Ja ni fattar, eller det kanske ni inte gör men då får ni låtsas, sådetså.

133 dagar, 114 pass, 12,6 kilo

Jag slutade med min inre krigare lös, Body Combat 64 med Lisa, det var verkligen en perfekt slutminut och sista låten är helt galet rolig och peppig och man blir liksom bara så jäkla lycklig av den!

Nu har jag gjort första halvlek och jag tycker jag har haft initiativet i spelet största delen av tiden, en och annan frispark och nåt skott i hörnstolpen har vi väl haft, jag och Gustaf, men i det stora hela har vår speltaktik fungerat utmärkt. Vissa matcher har jag haft rejält med publik på läktaren och ibland har det varit lite mer tomt, ungefär som i resten av livet alltså. Nu är det dags att hämta andan, fila på taktiken för andra halvlek och se till att motivationen håller hela vägen till slutsignal. Det blir en lite annorlunda halvlek eftersom huvudtränaren kommer att lämna båset nånstans mitt i halvlek och ge sig av på andra äventyr så då vill det till att taktiken sitter! Som tur är kommer han att vara tillbaka till slutsignalen - jag vill ju inte att han ska missa prisutdelningen och nationalsången :-D  ;)


Jag har massa mål framför mig, fettvikt/procent är ett av dem, att klara en unassisted chin är ett annat.  Spänstmässigt vill jag kunna hoppa upp på den stora lådan #fårinteglömmatränavader. Klå min morsa i plankan hade också varit rätt najs som julaftonsutmaning :-D Bänkpress och benpress vill jag upp rätt bra i vikt på men jag har inte satt några kilon där ännu. Mer stabilitet i balansövningarna på pilatesbollen siktar jag också på! Så, jag har att jobba på under hösten #iwillmakeit #untilthenifakeit

Så, nu har jag alltså simmat en längd, satt handen i kaklet och det är dags att vända för nästa längd. (På tal om vändningar så skulle sim-Gustav (alltså inte PT-Gustaf) lära mig "nya voltvändningen, jag kan ju den jag lärde mig på 80-talet men nu skulle jag bli mer effektiv i min vändning, det slutade med att jag inte kunde vända alls #epicfail, hur dagens kids kan göra voltvändningar utan att få hela bihålarna fulla med vatten övergår mitt förstånd, så jag tränade tillbaka min gamla ineffektiva variant och sa att en vändning som fungerar är bättre än en som inte gör det, även om den inte är den mest effektiva! #lifelesson #dowhateverworks). Jag kryper nu ner, med lungarna fulla med luft, och laddar för nästa frånskjut och Chrunaks "hela vägen in i kaklet" kommer jag att ta med mig, Ingen återvändo #simmabaklängesäromöjligt, ingen blick bakåt, fokus framåt, fokus på målen!

Jag kommer att klara det

2 kommentarer:

 1. Yeay!!! Så jäkla gött och förbaskat grymt jobbat!! Fina siffror och prestationer! Du ska verkligen vara stolt över dig och njuta av vad du presterat i en vecka. Sen är det bara att fortsätta att kötta på. Jag ska se till att du tar dig till träningen om du skulle få för dig att istället göra annat istället haha. Inget fusk =)

  Du kommer klara ditt nya upplägg hur bra som helst, och du kommer klara dig utmärkt utan Gustaf också. Jag lovar! Det är ju ändå så att du i slutändan "måste" klara dig själv. Nu har du ju grunden och sen tränar man med honom för att få extra peppen, motivationen, nya utmaningar, och se till att man är på rätt spår. Och att det är så jäkla roligt med! Det funkar superbra!

  Nu blev det visst långt igen haha men i alla fall är jag himla glad att ha dig som min träningskompis!!

  Kram Emelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. och jag dig! <3
   och tack för pepp - du är bäst! Vi kanske kan dela på honom i framtiden så får vi ju dubbelt så mycket för våra pengar *haha*

   Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina