söndag 30 augusti 2015

ByeBye vilovecka ;) Födelsedagscombat är den bästa combat-en! Och så en liten, men ack så viktig målgång!

Hyfsat laddade för combat :-D 
Så enormt skönt att vara igång igen - älskar det! Verkligen! Inledde födelsedagen med en 5 km geocachingrunda i makligt tempo och avslutade dagen med ett galet bra Body Combat-pass. Lisa är verkligen en episkt bra instruktör, vi är lyckligt lottade som har henne här hos oss!

Ett gäng laddade medlemmar körde hårt och tufft och jag kunde bara inte sluta le -  Vet inte om jag såg så krigisk ut ;) men idag var det inte det viktigaste, det var att njuuuuuuta av alla 60 minutrar - och det gjorde jag! Loving every second!

Det som hände där i mellan var att jag hade bestämt mig för att ta den där sista chinsen jag behövde för att fullfölja "chins/dips-utmaning nivå 14" - och jepp! Där satt den! 2x10 DONE! I morgon ska jag prova unassisted igen och se om hur många millimeter jag lyckas dra mig upp ;) Förhoppningsvis nån extra mot förra veckan #starkast #iwillmakeit

4 kommentarer:

 1. Grattis på födelsedagen!! Låter som en superbra dag! Så gött att du äntligen fick träna igen! Jag längtar jättemycket efter två dagars vila.
  Ses vi på Move it imorgon? Vi kan ju köra lite chins innan haha (jag är rätt självgod) haha? Kul att du fixade din utmaning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! <3 Ses på move-it, jag kommer direkt från jobbet så har jag bara tid så kör jag gärna chins! Kan messa dig när jag vet om tåget är i tid eller inte :-) Landar på busstationen förmodligen 18,15-18,20 eller så.

   Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina