söndag 9 augusti 2015

Söndag morgon kan inte starta bättre än med ett pass Grit Strength

Ställde klockan på åtta för att hinna få frukost i magen innan Grit Strength-passet som började halv tio. Solen sken och på plats fanns förutom hela stalker-teamet också Gustaf #nujäklar #iniväggen. Jag bestämde mig för att idag SKA jag köra alla tre rundorna med tunga stången och det gjorde jag också! #pannben #vilja #seger  Galet skönt sätt att starta söndagen på, kroppen pigg och full av lycka!

Från och med måndag är det höstschema och då är det inte längre något Grit på söndag morgon utan då intar kidsen Motionshuset :-D #borntomove. Min lilla ska gå i gruppen 4-5 år och är supertaggad! Stalker-teamet får väl samlas ändå och köra lite egen intervallträning eller nåt ;)

Nu ska jag göra det mesta av en solig söndag - det vill säga laga och fylla trädgårdspoolen som utlovat ;)


2 kommentarer:

  1. Ja det var ett riktigt gött och roligt pass!! Två kilo mer på stången var faktiskt tyngre än vad jag trodde, men det ska det väl vara, kan kötta hur mycket armar som helst. Älskar det! Bara sista benlåten som jag inte orkar hela vägen. Det gör mig galen!! Vi körde på bra och min kompis var fullkomligt helt slut efter passet och lite arg på mig för att jag drog med henne haha.

    Kommer sakna Grit på söndagarna, det har verkligen varit perfekt! Så bra idé, vi får köra ett eget pass på söndagarna. Kanske hyra in Gustaf så han kör ett eget pass med sitt eget lilla gäng? Haha hade vart nåt!

    Laddar för fullt för griten imorgon, om mina armar kommer orkar det vill säga... Ses imorgon! Kram Emelie

    SvaraRadera
  2. Tja, finns väl inget som hindrar att vi bokar en PT-halvtimme med honom söndag morgon innan småkidsen is in da house ;) Fast då kör vi väl Cardion va? ;) :-D Kommer också sakna den massor :-( å andra sidan är jag glad att jag förmodligen kommer att kunna köra moveit på måndagar i alla fall!
    Sista minuten är galet tung och jag tycker dessutom att det är tekniskt knöligt att hoppa med plattan, det är väl alla burpees från låten innan som spökar ;) Jag ökade ju 2 kilo förra veckan och denna klarade jag alla tre set-en med det på! Jag brukar dock inte orka samma om jag kör två dagar efter varandra men då tar jag mindre vikt och tänker "mer cardio" i stället :-D

    Ses i morgon!

    SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina