torsdag 27 augusti 2015

Vilovecka - dag 4 - bara 2,5 dag kvar! #wihooooo och så lite reflektioner och djupheter

Kompressionsstrumpor på och yey jag har anklar igen! (fast det var inte det jag tänkte lägga pengar ur träningsgarderobbudgeten på) Dagen har spenderats framför e-learning av "mitt" nya system och nånstans runt halv fyra var det liksom fullt i huvudet så då fick jag lov att åka hem lite tidigare. Det var skönt!

En reflektion jag gjorde på vägen hem idag är att jag - i mitt tidigare liv - fått mina kickar av att köra "högintensiva" intervaller med min hjärna. En riktigt svår och utmanande mental uppgift och jag gick igång direkt och kastade mig över den, kunde jobba med den timmar i sträck utan att knappt röra mig och med noll koll på tiden. Känslan när jag sedan levererade den "on time on budget" var fenomenal. Den här våren och sommaren har jag lärt mig göra samma sak med min kropp, pressa den till gränsen och över för att sedan känna en stor tillfredställelse över resultatet. Same same but different!

Kroppen saknar verkligen att få röra på sig, sprang lite till spårvagenen fast jag inte behövde ;) det var gött #interiktigtkloknej Längtar till söndag och Body Combat!

4 kommentarer:

 1. Bra att du får ta det lugnt med jobbet nu i början! Tufft att gå hundra in direkt kanske? ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Framförallt tufft att lyssna och lära i 250 km/h hjärnan behöver bearbeta också. Hade egentligen varit bäst att börja på halvtid om jag ska vara ärlig. Men det löser sig :-)

   Radera
 2. Jag skulle föreslå inskolning likt den man har på förskolan för alla som börjar ett nytt jobb. Det blir inte så mycket att ta in i huvudet då och man hinner reflektera över saker och ting i lugn och ro.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det hade varit perfekt faktiskt! Plus att den stackaren som fått uppdraget att lära upp en fick en chans att göra sitt eget jobb också ;) Känner mig lite taskig som tar upp så mycket av hennes tid. Men nu ska vi fokusera på att jag kommer igång på det område där jag har kortast startsträcka så tar vi det andra sedan.

   Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina