söndag 16 augusti 2015

Söndagsslagsmål som träning - kallas också Body Combat :-D

Så trött på vilodag nu, äntligen dags att få slåss lite igen! Det är så skönt för hjärnan att få slå av sig alla frustrationer och aggressioner och så får kroppen en bra genomkörare samtidigt, win-win liksom :-D #releaseyourinnerwarrior #bodycombat

Kidsen lovade sköta sig så jag och maken åkte tillsammans till träningen idag. Eftersom jag sa förra veckan att det var inte så jobbigt så tänkte han låta mig äta upp det idag men tji fick han. Körde hårt hela vägen och maxade även i sprintintervallerna men den där grit-utmattningen den infinner sig inte längre, sicken skillnad mot att tokdö i låt fem liksom ;)  Skademässigt så klarade jag av att hålla nya tekniken i uppercuts-en och det verkar ha gjort susen mot axelontet, knät klarade sig bra förutom i benlåten där jag inte alls hittar rätt i utfallen och väl lite gav upp om jag ska vara ärlig.

Body Combat är verkligen hur kul som helst, jag kommer att kunna köra 2 gånger till sedan kör simskolan igång och då har jag mina simklasser på söndag eftermiddag så då kan jag tyvärr inte vara med.

4 kommentarer:

 1. Stark på bild!!

  Gött med lite box. Det behöver vi alla ibland!

  SvaraRadera
  Svar
  1. superstark i verkligheten också ;) och ja det är märkligt hur mycket hjärnspöken som flyger sin kos trots att man inte träffar ett enda slag ;)

   Radera
  2. Jag älskade box, när jag tränade, just för att man fick utlopp för alla aggressioner.

   Radera
  3. Ja, slå på mitsar är ännu bättre! Får kanske prova det där med kampsport på riktigt nån gång!

   Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina