måndag 17 augusti 2015

Nu är det bara upploppet kvar - inleder veckan med Grit Strength

Då är det exakt en vecka kvar till jobbstart, jag är nervös och förväntansfull på en och samma gång. Jag vill så gärna utnyttja denna vecka till max, både att träna slut på kroppen inför viloveckan, träna igång huvudet inför kommande mentala utmaningar och hinna landa i allt på samma gång. #högaambitioner

Grit-pass kommer det att vara ont om i höst eftersom jag nästan aldrig hinner hem till dem, med facit i hand efter dagens pass kanske det inte gör jättemycket. #jävlaknäskrälle Fick gå på knapp halvfart i alla övningar som innefattade nån form av belastade knän och då blir det inte mycket kvar att göra, fokuserade stenhårt på knä-ankel-positionen och på att inte vinkla knät inåt men det hjälpte inte jättemycket. Får nog inse att jag har balanserat länge på gränsen för vad det där muskelfästet tål och att det nog är stopp nu. Får bli lite mer ispåse under dagen så inflammationen lägger sig.

Tjurade en stund och gick och gjorde balansövningar, men det är svårt att göra balansövningar när huvudet är fullt av tankar på andra saker, det krävs fokus och koncentration och den hade jag inte med mig, till slut tycker jag ändå att jag lyckades skrapa ihop 3 pilatesbollar av 5 möjliga i betyg.

Whats next? Chins såklart! (jo, EFTER grit-passet som är hyfsat överkroppstungt #crazy), men det var bra för all frustration hjälpte mig att klara 1x10 + 1x9 så bara EN ynka chin kvar till nästa mål. Den SKA jag klara denna vecka!

Stretchade och rullade på triggerpoint-rullen och åkte hem för att ladda kroppen med energi och utmana huvudet lite.


2 kommentarer:

  1. Hoppas du får en fin vecka med massa skön träning! Och ta det försiktigt med knäna! Det är ett helvete om man verkligen får problem med dem, det är INTE värt det! *kram*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag försöker, men det blir ju så tråkigt då ;) när man inte kan göra det man vill utan måste göra andra saker istället!

      Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina