onsdag 12 augusti 2015

MoveIT - I just love IT! #väntadeheladagen #äntligen!

Nu börjar gymmet fyllas på igen efter sommaren och ikväll var MoveIT-passet fullt! Kul, men det betyder också att man måste börja komma ihåg att boka sig i tid ;) Lite oväntat dök stalker-kompisen Emelie upp så vi teamade idag, hur kul som helst! #yourockgirl Varierat pass där inga övningar var för svåra vilket såklart gör det ännu roligare. Att insida lår är tröttaste muskelgruppen rådde ingen tvekan om, det där drop-set-et igår har satt sina spår #såskadetkännas #gillarmassor. Jag gjorde squat-hopp med precision och knät bråkade inte en enda gång #yey. Timade rundan så att vi fick avsluta på ski-erg-en, så gött att sluta med nåt där man bara får kötta ända in i väggen #pannben #winners.

Innan idag var jag i stan för att köpa några nya överdelar till mig, behöver ha åtminstone några plagg som passar när jag börjar jobba :-)  Jag insåg att jag gick helt planlöst i butikerna och liksom inte visste vad jag skulle leta efter, det slog mig då att jag inte vet vad jag har för klädsmak #hurskumtsomhelst. Jag har ju tidigare varit hänvisad till tjockis-avdelningen och de få plagg som finns där alternativt hittat nåt som möjligtvis kunde passa min figur bland resten av kläderna. Nu kunde jag ju köpa vad jag ville och då visste jag inte vad jag ville. Angenämt problem men ändå! Till slut hittade jag en stretchskjorta jag gillade och köpte den i två färger och en annan topp. Skjortan köpte jag i storlek trettioåtta. Det är banne mig helt sanslöst. Jag hade med mig 42 in först, den var ju jättestor så jag fick ramla neråt. Den kanske är stor i storlek, men ändå!

En jätterolig bonuseffekt av träningen är att jag träffat en massa nya fantastiska människor, ännu en sak jag inte riktigt hade räknat med men som jag är så himla glad för!

4 kommentarer:

 1. Haha det lönar sig att vara en stalker!
  Superbra pass igår, var hur riktigt roligt och vi var vrålstarka! Har en släng av hybris när det kommer till träning haha.
  Håller med, så roligt att träffa nya träningskompisar =) Emelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hybris är bra ;) det blir man stark av :-D *haha* Imponerande att du gjorde några chins efteråt också :-D Ses senast måndag!

   Radera
 2. Nästa vecka är jag med och kör igen :) denna vecka ägnas bara åt jobb, men i ärlighetens namn så har några dagars vila gjort bra vid kroppen!

  SvaraRadera
 3. Nästa vecka är min "spurt" in i jobbvardag så då ses vi säkert ;) Sedan har jag lovat hålla mig borta en hel vecka *hur ska det gå* Men klart är att kroppen behöver vila nu, jag har inte alls samma kraft, men jag vet ju varför så det är känns helt okej.

  SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina