torsdag 13 augusti 2015

PT-pass # 27 med tunnelseende, skrikande triceps och en väldigt stark rygg!

Idag har jag förmodligen haft mitt livs högsta puls ;) Synd jag inte hade ett pulsband på, hade varit roligt att veta HUR hög #statistiknörd Nåväl jag började dagen med att springa 1-minutersintervaller på löpbandet (tempo 5 min/km), dom två första var benen helt sjukt tunga och så kan vi ju inte ha det så jag peppade dom lite och sedan gick nästa två lite bättre och bara för det så sprang jag en extra, så totalt fem intervaller idag. GÖTT kändes det efteråt! Och så glittrade jag så fint ;) #moahhhhh #svettpöl

På passet med Gustaf var huvudfokus på rygg idag och att hitta motstånd där jag klarar 3 set om 15 reps, men vi började såklart med lite core-träning som gick hyfsat idag minus plankan som möjligtvis skulle kunna klassas som ett bra försök, låren klarar helt enkelt inte av det just nu, och jag vet varför så ingen katastrof. #iwillgetthere Så vi har kört smal rodd, bred rodd, ländrygg, chins och så lite biceps som pausunderhållning #heltdöda Triceps assisterar ju i rätt många ryggövningar och dom är trötta nu, väldigt trötta, #älskasmärtan, tur dom får vila nu för i morgondagens Body Step behöver dom inte göra så många knop. 

Sedan dags för cardio-avslut och det är nu det händer. #tunnelseende Först intervaller på spinningcykel, 1 minut, 45 sekunder, 30 sekunder och 20 sekunder med gradvis mindre vila mellan intervallerna och gradivs ökande motstånd. Sista 10 sekunderna av sista intervallen var helt galet jag hörde nånstans långt borta att han räknade ner, jag fick tunnelseende och det var nog tur det inte var 2 sekunder till tror jag ;) Och ja, jag har nog aldrig haft så hög puls tidigare i livet tror jag. Nära-döden-upplevelse dom sekunderna men eufori strax efter! Så inibänken skön känsla! Tills Gustaf säger, nu gör vi om det på Ski-erg-en #whut #youarecrazy. Bit ihop och kom igen då tänkte jag och så gjorde jag det en gång till, även om benen knappt bar mig från spinningcykeln till ski-erg-en. Och så 1000 meter rodd på det #youkillme, se där, 3 gånger på 10 minuter kickar han den där tränaren mig rakt ut ur min komfortzon, och det är ju så, no good things ever happend in the comfort zone ;) Så tack för sparken och av med hatten för oss båda - we did good! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina