onsdag 26 augusti 2015

Vilovecka - dag 3 - ännu mer svullna fötter och ännu fullare huvud

Osynliga anklar :-( 
Kombinationen av vilovecka och stillasittande arbete är rena döden för mina anklar. :-(   Jag försöker göra tåhävningar och rotera fotleder och idag på eftermiddagsmötet satt jag och tränade på min brain-muscle-connection och försökte flexa mina vadmuskler utan att röra något annat :-D Liiiite knäppt, jag vet, men jag har ju blivit rätt knäpp på sistone. #knäppärdetnyasmarta Så i morgon får det bli kompressionsstrumpor på för så här kan jag inte ha det!

Kroppen känns fortfarande hyfsat okej, lite stelare nu, har tappat rörlighet känns det som fast det är kanske inte så konstigt egentligen.

Idag har jag också åkt det tåg jag oftast kommer att åka hem och kollade då så att min tidsplan håller och det gör den om tåget är i tid, då har jag en kvart på mig att byta om om det räcker ju!

Kroppen har ju fått köra hårt den senaste tiden och nu får min hjärna verkligen bekänna färg, det är mycket information som ska processas på kort tid men jag är tokladdad även för jobbet och jag längtar efter att få komma igång "på riktigt"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina