onsdag 1 juli 2015

Solig sommarkväll hindrar inte min träningsplanering - MoveIT it is! #disciplin #iwillmakeit

Äntligen sommar! Två timmar på stranden var mer än min spf-16-smorda solotåliga hud klarade av, röd som en kräfta, igen. #attjagaldriglärmig. Nåja. Det går över. Ikväll skickade jag iväg maken med barnen (tillsammans med en kompis och hennes barn) på sverigepremiären av Minions och så fick dom droppa av mig på Motionshuset. Var där i god tid så jag tog 20 minuters lugn promenad och lite balansövningar som uppvärmning inför kvällens MoveIT-pass. 

Vi var sju tappra som trotsade årets första riktiga sommarkväll och spenderade 30 sjukt svettiga minuter i Gustafs sällskap #brajobbatalla! #viärgrymmast Mycket ben idag. Väldigt mycket ben. Och nästan elakt många konditionsövningar staplade på varandra ;) Men mentala berg är till för att krossas och nu är det bara smågrus kvar :-D 

Det är inte jag på bilden ;) Om nu nån trodde det :-D


Jag kände mig aningens seg i kroppen och tycker faktiskt att det ska bli skönt med vilodag i morgon!

Ps I morse vägde jag mig och för första gången (på vääääldigt länge) så visade vågen under 79, 78,8 närmare bestämt. Det är ca 1 kilo per månad i nedgång. Ds

4 kommentarer:

  1. Ah, jag åt och drack gott på uteservering för att fira första sommarkvällen!

    Duktiga du!

    *jag vill promenera/prata igen*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har ju inte ställt till det för dig från första början ;) så njut du :-D Promenad kan vi absolut ta igen, men inte torsdag eller lördag för då helgar jag mina vilodagar ;)

      Radera
  2. Bra jobbat! Jag försöker vara lika duktig som du och hitta motivationen att åka in till gymmet istället för till badstranden idag, det går sådär. Men det är som vanligt, jag behöver inte tycka om det och jag behöver inte vara glad, bara det blir gjort! Så får jag bada sen istället med gott samvete!

    https://lightertimesahead.wordpress.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du kan ju göra båda! Jag är glad att min omgivning stödjer mig och inte "gnäller" när jag prioriterar mig och min träning just nu. Utan dem hade det varit mycket svårare! Det är ju inte för alltid. Jag har ju prioriterat barnen i 10 år så jag tycker nog att det är min tur nu när de börjar bli stora. När jag ber om vatten hör jag inga "men ett liiiitet glas vin kan du väl ta" utan jag får vatten. När jag säger att jag kommer senare till kalaset för att jag ska träna så får jag bara "okej, inga problem du kommer när du kommer" som svar. Så, omgivningens ovillkorliga stöd är helt avgörande när sånna som vi ska försöka vända skutan rätt!

      Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina