fredag 10 juli 2015

PT-pass # 19 - utomhuspass på Vallarna - roligt, svettigt, flåsigt - och jag bara älskade det!

Idag plockade jag upp PT-Gustaf på gymmet och så körde vi till Vallarna (vår stadspark). Så här på sommaren är scenen och backen ner mot den upptagen så vi gick istället längst bort mot laxbron där det finns en "steg"-backe och en liten backe upp mot cykelbanan. En kort lätt uppvärming och sedan bara fullt ös #nästanmedvetslös Idiotenintervaller upp för trappan, med och utan squats, squat-gång, grodhopp, sprattelgubbar, sprintintervaller, you name it - I did it :-D  Det var helt galet jobbigt, men det var också galet roligt. #endorfinkick Jag har slutat att tänka att "det klarar jag inte" - säger Gustaf att jag ska göra det så gör jag det bara, han har ju inte haft fel hittills så varför skulle han börja nu ;) Sedan en promenad till en bänk där vi gjorde steg-upp-övning, triceps och en tabata-omgång som bonus. Sedan var det slut för idag, och även om jag var toktrött - det här var nog det jobbigaste passet hittills - så ville jag ändå inte sluta, egentligen. #gemigmer Jag imponerade lite på mig själv också, hur kvick och rapp jag blivit i benen, spänst och smidighet har ju, som jag skrivit innan, aldrig riktigt varit mina starka sidor, men ingenting är omöjligt, kroppen kan verkligen allt huvudet vill!  #mentalcoachningivärldsklass

Det var en skön omväxling att vara utanför gymmet och få lite inspiration till hur man med väldigt enkla medel kan variera träningen eller ta med sig träningen när gymmet inte är i närheten.

"Tänk inte på att det är tungt, bara kolla på den vackra naturen" - japp, du har så rätt Gustaf!

Äntligen fastnade han på bild ;)

Det blev inte några stajlade "lofsan"-bilder idag utan jag bjuder här på den råa och helt oredigerade sanningen om hur ett skitroligt stentufft pass med PT-Gustaf ser ut ;)

Tunga sköna steg!
Gullade lite med triceps #älskarminamuskler

Hyfsat fokuserad :-D #knätmårbra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina