onsdag 6 maj 2015

En riktigt lång promenad och en massa bilder!

Jag har inte helt lärt mig vad min knopp tål och inte och tydligen har jag "överansträngt"  mig lite för igår kväll kom en stressreaktion med magkatarr och andning på tok för högt upp, #kanmindreänjagtror, så idag bestämde jag mig för att promenera i makligt tempo och bara njuta av en P3-dokumentär (om svenska rasbiologiska institutet #scaryshit) och det vackra vädret och dom helt amazing omgivningar som vi har här, där jag råkar bo #världensbästaboplats #älskabästkusten

Än så länge har vi stranden för oss själva!

Jag satsade på 1 mil och det nådde jag nästan, runkeeper (som jag trotsar min terapeut och använder trots att hon avråder  #vetbästsjälv)  säger 8,78 men då glömde jag att starta den efter en paus #intesåfiffigt (mellan de grå plupparna på kartan) så 9,78 är det nog i alla fall "på riktigt" och jag höll ett tempo på mellan 11-13 min/km (snitt 13,16).

Vid den grå pluppen till vänster ligger Stålboms och där åt jag lunch idag, dom gör väldigt goda sallader och är alltid hjälpsamma när man kommer med en massa allergikrav :) #besvärligkund

Som sagt, jag har turen att bo mitt i ett semesterparadis och ni som följt mig på Instagram under vintern har fått många bilder där men ni tål säkert några till ;)  och för er andra: I present to you: The amazing Falkenberg!  (klicka på bilderna så öppnas de i bildspelsläge)


Här börjar Skrea Strand, hit har jag ca 2  km

Vår fina brygga som fått lite stryk i vinter och nu får lite TLC #dummaEgon


Orörd strand #älskahavet (3 km)

Strandfynd

Strandtallar - doften av varm kåda är ett kärt barndomsminne!

Vår fina stadspark "Vallarna", hoppade dock över utomhusgymmet idag #sorryGustaf #enannandag

Utsikt mot Tullbron

Lunch!

Vår kommun är väldigt frikostig med planteringar, nu blommar tulpaner överallt!

I morgon förmiddag är det dags för PT igen och jag ser fram emot det! För varje gång jag tränar så kommer jag ett pyttesteg närmare mitt mål! 

6 kommentarer:

  1. Vilken sväng! Bra jobbat!

    SvaraRadera
  2. Underbar dag för långpromenad!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, verkligen! Fick blåsten i örat nere på Skrea men det var ju bara att trycka in inear-pluggen lite till :-D

      Radera
  3. Friskt underbart väder idag! Kyligt, men friskt!

    Ett tips är att sätta runkeeper på "autopaus" eller nåt sånt, för då stänger den av sig själv om stannar och står still en liten stund!

    Asså. Kan du inte lägga till en widget senaste-kommentarer eller nåt sånt! Jag saknar att kunna se direkt vilka inlägg som har nya kommentarer jag vill läsa :) *lite skadad* du vet ;)

    KRAMS!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipset på runkeepern! Får undersöka lite vidare, har fått den att sluta prata i alla fall ;) Widget tillagd :D Allt för läsaren vettu! :-D

      Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina