torsdag 7 maj 2015

PT-Pass # 8 - där jag började som ett kylskåp och slutade som en disktrasa :-D


Hade lite hantverkarbekymmer hemma så jag kom iväg lite sent och hoppades att jag med det skulle ha en gilitg undanflykt för att inte värma upp så länge men tji fick jag för PT-Gustaf var också lite sen så där stod jag på bandet när Blümchen och "Heut ist mein tag" dök upp på playlistan, alltså det går inte att gå till den låten så jag ökade farten lite och vet ni - jag sprang #hardtobelieve - alltså inte jättelänge men typ 1,5 minut, i tempo av 6,15 min/km, och förutom att det känns i benhinnorna, as always, så orkade jag faktiskt. Bevis för att konditionen blivit bättre! Idag är min dag!

Vågen i morse!
Sedan fick jag göra lite smidighetsövningar och - alltså jag är inte smidigast på gymmet direkt, min självbild som kylskåp bekräftades och nu har jag en sak till att träna på ;) Och kanske också att ett besök hos osteopattrollkarlen Dennis behövs för att räta ut min rygg lite... får fundera på det.

Lite core-träning såklart, några hemska rygglyft inkluderande "slå bort våltäktsmannen på ryggen" (inte helt realistiskt att han skulle vara på ryggen men jag förstår hur du menar :-D och jag tycker ju dessutom att lite våld på gymmet bara är trevligt så ;)  )  Vi gjorde också några nya TRX-övningar (har ju fått bra coachning på TRX tidigare av både Lisa och Pernilla men kul med några nya), varav den ena var jobbig både i knopp och kropp! #litapåattdukan  Benträning och marklyft i gymmet följdes sedan av - you guessed it! TABATA. Men idag avslutades den dessutom av en utmaning där jag i 1.5 minut fick göra armhävning, upp på låda, ner på golvet, armhävning, upp och stå på låda, osv.  Sedan var jag disktrasa, genomblöt och helt sladdrig och jag luktade nog lite illa också  :-D

Lugn och fin "promenad" på cross-trainern och sedan stapplade jag hem för att äta lunch och ta hand om hantverksproblemet igen.


Så här ser jag ut nu (klicka för större bilder)
ni ska få i samma kläder som första bilderna den 18/5

4 kommentarer:

  1. Ser bra ut! Ska nog kunna få dig att springa en gång till! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jodå, nån gång mer ska jag nog springa ;) Ullis sprintade ju ner på 4-tempo och nu när hon har både diskbrock, ischias och ont i knät har jag kanske en chans att klå henne ;)

      Radera
    2. Ahmen det där var ju bara några hundra meter har jag ju sagt så det gills inte!

      Radera
    3. Fast du springer flera kilometer i 6-tempo som jag kan hålla några minuter ;) Så, JO, du är sjukt grymt bra!

      Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina