fredag 28 oktober 2016

Where one story ends....

Jag har under många år haft den fantastiska förmånen att träna på stans absolut i särklass bästa anläggning - Motionshuset! Fantastiska medlemmar som har stöttat och peppat, fantastiska kompetenta instruktörer och PTs och en anläggning som (nästan) har all utrustning man kan tänkas behöva. Jag rekommenderar dig att träna där alla dagar i veckan! (Om du lovar att vila nån gång ibland ;-)  ) #lookwhoistalking Och framför allt : Satsa på PT-timmar, det är så inibänken bra, motiverande och det ger fantastiska resultat. Prioritera dig själv och din hälsa. Det är värt det alla dagar på året!

Disclaimer: Jag har på senare tid förstått att några medlemmar har trott att jag haft nåt slags inofficiellt uppdrag för MH, så därför vill jag passa på att säga att det har jag inte. Allt jag har skrivit och sagt har kommit från mig som min egna och ärliga åsikt/upplevelse och jag har inte varit sponsrad, så även ovan lovord. Jag är jag och min blogg är min. #nuffsaidMen alla goda historier har ett slut och det är nu med lite sorg i hjärtat jag säger tack-å-hej till mitt "gym-hem". Varför undrar du säkert, och då är mitt svar "av privata och personliga skäl".

Jag kommer att sakna alla fantastiska människor, om ni bara visste hur stor del ni har i min framgång, utan er hade jag aldrig orkat den där vidriga sista burpeen, dom sista 15 sekunderna jägarvila när mjölksyran sprutar ur benen, eller klarat att lyfta den där skivstången med sjukt tunga vikter på.

NI ÄR ALLA FANTASTISKA! TACK!

Ni som inte fastnar på bild är också fantastiska, bara så ni vet!


Så, Where one story ends... another one begins.... Med det här så stänger jag projekt "viktminskning". Med hjälp av Gustaf och MH och instruktörer och medlemmar har jag sedan april 2015 minskat 11 centimeter i midjan, 9 över bysten, och helt sanslösa 9 cm runt låret. NIO! Det är fanimej grymt jobbat av oss! Jag har gått ner 15 kilo och minskat ungefär 10% i fettprocent. Det är fanimej amazing. Couldnt have done it without you! #byebyevågenochmåttbandet #äntligengustafdettoglitetid #tagitexamenochstårpåegnaben

Nu ska jag ta lite tid och fundera på hur jag vill prioritera min träning framåt, nu när jag blivit "en sån som tränar", när jag ser mig själv som en "tränande person", när träningen blivit en del av mitt liv, något jag bara gör, vart ska jag då? Att Thaiboxningen kommer att ta stor plats tror jag ingen av er tvivlar på, det är dock svårt att mäta framgång där om man inte tävlar så, vad ska jag mer hitta på? Det finns ju så många roliga saker att träna, poledancing till exempel?  ;-) #willprobablyneverhappen Jag kanske ska prova det där med utomhusträning som så många säger är fantastiskt #kanskeinterättårstid. Det jag redan vet att jag INTE kommer att göra är nån form av lagsport eller simning, den sistnämda eftersom axeln inte vill vara med. Jag erkänner att jag (som många andra) känner att 40-årskrisen kanske puttar iväg mig mot hinderbanor, fast det är ju det där att man måste springa mellan hindren ;-) #honsomintespringer. Jo, och några skivstänger vill jag nog lyfta, tur det finns en på thaiklubben som jag kan låna ;-) 

... another story begins.... Jag hoppas ni fortsätter följa mig och mina äventyr mot en sund själ i en stark kropp, jag ska försöka ge er en lika bra berättelse i "del två". 

KRAM och på snart återseende! 


2 kommentarer:

  1. Är glad för framgångarna du skapat dig, styrkan du gett dig och vänskapen du hittat! Nu är det nytt och annorlunda, för den sakens skull inte sämre: det är jag säker på! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack vännen! <3 Jag är helt säker på att det här är rätt väg och rätt beslut!

      Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina