lördag 15 oktober 2016

Veckans tredje thaiboxningspass #kaboom - mitsträning igen! YEY!

En liten men tapper skara dök upp klockan nio idag. Vi körde "valfri uppvärmning" - det gillar jag ;-) då kan jag göra det jag känner att jag behöver. Idag var det att värma upp ryggen, liiiite stel efter gårdagens marklyft #noshitsherlock.

Ett bra mitspass idag! Men jeeezus va ont jag har i höger smalben sedan i torsdags så även om det inte var meningen så drog jag på mig benskydd för huvudet ville verkligen inte träffa mitsen annars. #huahurskadetgåimorgon... Bra low-kick-träning idag. Och en del svår skutt-träning också. Jag har ju inte varit världsbäst på själva skuttandet men har ändå lyckats få till nåt slags basic-skutt. Men att fronta och skutta och liksom synka det... #notworking. Tror inte att "skuttning" kommer att bli min edge i den här sporten. hahahaha. Jag tror jag försöker utveckla min reach och det faktum att jag är stark även i vänster sida istället ;-)

Vi körde sedan även ett gäng ronder mits-sparring så lite flåsigt blev det i alla fall. Annars är det lite dåligt med den tunga cardion just nu, det är iofs bortvalt med flit jag KAN inte göra allt på en och samma gång, men ibland svider det lite och jag saknar den där endorfindimman som bara grit-döden kan leverera!


Jag har iofs nån slags förhoppning om att morgondagens träningsäventyr kommer att kunna leverera en stor dos good feelings! POW!


1 kommentar:

  1. Härligt med träning :D
    Svar; haha ja lite så, även om babysim är mysigt :).
    Tycker att jag har klurat ut vart den kan finnas på alla möjliga vis :|

    SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina