lördag 22 oktober 2016

Godmorgon kroppen! 90 minuter kanonbra träning!

En delvis sömnlös natt gav inte hundraprocentiga förutsättningar för ett bra pass men ibland är det just det som behövs, lite "jaja det blir som det blir"-inställning! 

Pet-sparring med kickar och mits-träning stod på schemat idag, förutom uppvärmning och yoga då! 

Jag försökte verkligen att applicera det delvis nya stands som Madde introducerade mig för förra helgen och det känns verkligen GIGANTISK skillnad när jag sätter det! Så tacksam att hon såg vad jag behövde och lyckades dessutom förmedla det ;-) 

Mitskombon idag var jab-cross-hook-low kick, men med lite kontringar och motkickar här och var. Vi la även till roundhouse vilket var bra så fick jag träna på att stega åt sidan i den också! Jag flinade lite för mig själv när jag insåg att jag är likadan som mina simmarungar, när jag tänker på att göra rätt "i ena änden" så tappar jag det jag borde göra i den andra, på samma sätt som när man korrigerar ungarnas armtag så tappar dom bensparken :-D Nöta, mata, träna, repeat! 

Ericas yoga har vi saknat! Ryggen tackar för hjälpen att hålla sig rak och frisk! Och jag stod där och tänkte att jag måste verkligen få hjälp av Dennis att mjuka upp min ländrygg, den ställer till det för mig på så många sätt! 

90 minuter kanonbra träning där jag fick tillbaka lite självförtroende i att jag faktiskt lär mig och går framåt och kan applicera det som tränarna säger! Hejja mig liksom! 

Trevlig lördag till er allihopa, nu ska jag ta och duscha lite så jag inte förpestar inomhusmiljön alltför mycket för min familj ;-) #kampssportssvettstinkerallan 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina