fredag 14 juni 2019

2019:24:1 Äntligen tillbaka i boxen! idag med finsällskap!

En konferens i London och lite vanligt vardagsliv kom i mellan mig och min träning men idag var jag tillbaka i boxen! Idag hade jag också med mig finsällskap från andra sidan jorden i form av min kompis Sara som är hemma över sommaren! Hon hade asroligt och kommer att fortsätta träna på Gjuteriet när hon är tillbaka i juli!

Dagens pennförare var Cajsa och hon hade satt ihop ett riktigt roligt pass i tre delar.

A) AMRAP 8 minuter  team om 2 you go I go
15 KB-sving
5/5 KB clean
5/5 KB clean and jerk
100 m run
(12 kg)

Med tanke på uppehållet och att jag tappat lite rörlighet igen var jag faktiskt lite förvånad över hur pass lätta "jerk"-arna kändes med 12 kg ...

B) EMOM 12 minuter
Min1: 7 KB-sving (24 kg)
Min2: 5 Clean (30 kg)
Min3: 3 Clean&Jerk (30 kg)

Igen, jag är lite förvånad över vikterna, jag började första ronden med 20 kg KB i svingarna men det var på tok för lätt så körde 24 sen. Hade lite efterpress på en del av jerk-arna men, ärligt, 30 kg? Det trodde jag nog inte när jag la på för att prova... Körde split-jerk idag,

C)  AMRAP 10 minuter - team om 2, you go I go
12 KB-sving (20 kg)
7 goblet squats / air squats
5 burpees

Här gjorde jag air-squats, rörligheten är begränsande och jag kör hellre det och gör dom rätt än våldar bara för att ha en vikt. Burpees var tungt idag.

Sara hade roligt - jag också! Ska bli superroligt att träna lite mer med henne i sommar! Risken är kanske att vi babblar mer än vi tränar ... idag babblade vi så mycket att jag glömde fota så ni får hålla till godo med bara mig, lovar fånga henne på bild nästa gång!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina