söndag 16 juni 2019

2019:24:2 Om att överleva ett pass

Det var med lite ångest jag idag åkte till boxen till veckans teamwod... Det var nämligen coach Tom som skulle hålla passet idag och ja, sist var det ju navyseals-nivå på det så... :-D Lite mer rimligt pass idag, men ändå roligt, minus alla freaking burpees då ;-)

Hade sällis av homecoming-medlemmen Hanna och jag tyckte vi slet på bra och fick ihop nästan 2 fulla varv av dagens utmaning. När man har överlevt coach Toms pass blir man så här glad:


Så vad gjorde vi då? Jo för dom som var sugna på lite cirkuskonster så fanns det också med i bilden ;-)  Uppgiften var Burpee over bar, men inte skivstången utan riggen 😂, alltså, egentligen, en burpee, hopp upp i muscle up, rulla ner och ny burpees. Men Tom skulle visa det och gör istället något annat, och ja... 😂 Se själva....



Passet idag var team om 2 där första delen var gemensam om än inte nödvändigtvis i sync

Amrap 40 minuter
10 burpees
1 burpee over rigg / pullup
10 burpees
2 burpee over rigg
10 burpees
3 burpee over rigg
30 wallballs You Catch I through, alltså jag kastar och kompisen fångar och sedan byte. Rätt kul faktiskt. 

Därefter 1 varv
P1 AMRAP 5 pushups, 10 situps, 15 air squats
P2 10 meter hsw/bear crawl, 5 manmaker, 50 du, 20 renegade row, 10 m hsw/bearcrawl
byte

Jag tar fortfarande bra slut i axlarna när jag gör burpees, och jag stegade dom faktiskt i mitten på andra varvet istället för att hoppa. Det är fan inte roligt alltså, men tur jag hade Hanna som jag inte ville sinka så jag fick ha liiite tempo i dom i alla fall, på egen hand hade jag lätt fastnat där. Jag gjorde, som ni förstår, inga muscle ups utan istället en jumping pull-up.

Andra delen var rejält jobbig, även om jag bara hade 5 kg hantlar och jobbade på knäna så var det tungt både konditionsmässigt och för axlarna, tyckte ändå jag genomförde med hyfsat bra tempot. Jag hann 22 DU i andra varvet. Failade bra många så hade säkert 200 SU också 😱.

Men, sjukt glad att det är över. I morgon är det Gymnastics med coach Cajsa! 💪

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina