torsdag 29 september 2016

Clinch-träning på thaiboxningen! Inte något för den som har problem med andras svett :-D

Idag var Niklas tränare, erkänner att jag var lite skraj när jag åkte dit och jag var beredd på ännu en stenhård träning som skulle göra ont, ont ont. Men han överraskade oss med att vi skulle köra ett clinch-pass! Väldigt pedagogiskt idag, mycket bra tips, bra förklaringar och det var lätt att följa instruktionerna! Yey! TACK Niklas för ett kanonpass!

Först lite vanliga hoppa-runt-i-ringen uppvärmning #bååååring, det måste gå att göra det där roligare tänker jag ;-)

Sedan fick vi skuggboxas! JA! Superroligt, bra coachning av Niklas, mycket tankar och för mig den helt nya delen att även blocka i skuggboxning. Ja, visst, NU känns det helt självklart men det har inte slagit mig förut ;-)

Därefter var det clinch-träning i olika delar / varianter. Och man får liksom inte ha problem med att ha okända människor i sitt privata space då. #jomensåatt #fuckcomfortzone, eller problem med att dela svett med andra, fast mest var det Annas svett idag ;-) vi myglade oss till att vi körde mest varandra även om vi SKULLE byta. Jag körde en rond med en av killana. 20 cm längre, 20 kilo tyngre. Fet chans? HAHAHAHA. Fast han var snäll, jag flög bara ett par gånger :-D Men det är nyttigt att köra med de som kan mer än en själv, fick bra coaching av Julia också i de ronder vi körde #tummeupochtack.

Sedan fick vi göra om skuggboxningen, men nu med clinch även i den. Utmaning! Avslutningen var knän mot mitsar. Så roligt!

Sist kämpade Anna och jag för att hitta en ny vinkel (sic!) på bloggbilden ;-) Tycker ni att vi lyckades?


2 kommentarer:

  1. Så glad jag blir att du fick ett bra boxpass!! Gissar du fick lite extra endorfiner (välbehövliga) av det!

    PS. Japp! Lyckats in deed 👍🏻😜

    SvaraRadera
  2. Massa endorfiner! Massa energi! Så enormt välbehövligt!

    SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina