tisdag 6 september 2016

Styrketräningstisdag - men var är min energi? #marklyft

Idag ville lillebror tvunget följa med till gymmet och leta Pokemons. Jag försökte övertyga honom om att det är rysligt dåligt med Pokemons där (för det finns verkligen INGA) men han skulle med. Blir aldrig riktigt samma fokus på träningen när jag ska ha ett halvt öga på en vild 6,5-åring, men jag ska inte bara skylla på honom. Jag var otaggad. Men det spelar liksom ingen roll för jag ska gå dit och jag ska göra nåt. För oavsett hur lite eller hur oengagerat det blir så är det bättre än att sitta hemma i soffan. Så det så! 

"Gör nåt som är kul" sa jag till mig själv. Jo, fast som är snällt mot både axel och ankel. Hmmm. Det får bli marklyft då! Efter några raka med bara stången som uppvärmning så körde jag 3x8 med 50 kilo. Det var lagom tungt. Jag hade klarat några till men ville inte riskera att tappa teknik när jag inte har coachen med mig. 

Åkej. Whats next? #kanjaggåhemnu #näinteän. Axlar, ja, det behöver jag. Försökte köra framsida men det gjorde ont så jag gjorde bara utsida och baksida, hantellyft 5 kg, 3x8 

Fick jaga runt lite efter lillebror och det började bli mycket folk i "stora" gymmet så jag flyttade mig tll funktionella ytan så han inte skulle störa dom stora grabbarna, där gjorde jag bollyft, 3x8 med 8 kg boll. 

Och där hängde trx-banden och då kände jag att eftersom jag tjatar på storebror om pistol squats hela dagarna så får jag väl göra några själv ;-) så 8 assisted per ben. Bytte sedan till den där squat-enarmsrodd-grejen som jag inte vet vad den heter (i trx alltså) och gjord 2x8. 

Behövde teknikträna mina slag också så jag körde några minuter mot säcken innan jag insåg att det var way past bed time för lillebror så bara att åka hemåt!

Jag måste verkligen försöka hitta lite energi och go i styrkepassen på egen hand, det håller ju inte i längden att det blir så här! Jag vet inte varför det bara är mellanmjölk hela tiden, jag tycker ju faktiskt att det är kul! Kanske är det för att resultaten numera är lite långsammare? 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina