lördag 3 september 2016

Riktigt skönt, lågintensivt, svettigt och skrattfyllt thaipass med yogaavslut #svempaochericarockar

Idag fick pannbenet bekänna färg igen. Men inte i passet utan för att släpa min högst ovilliga kropp ur sängen klockan 8. Jag har ett stort sömnbehov så 8 på helgen är riktigt riktigt plågsamt. Fick i mig en skål yoggi och kämpade med att behålla den i magen. Och med en kvart till godo sladdade jag iväg till lokalen. 

Kort uppvärmning och sedan fick vi träna massa knän på flera olika sätt. Lugnt och kontrollerat som alltid i Svempas träningar. Men för den sakens skull inte osvettigt. Det är helt galet hur mycket man kan svettas när man "inte gör nåt" - vi är inte ens andfådda men svetten rinner i floder! 

Några fler spark-sparring-kombos och sedan avslut med mits-ronder. 

Lördagarna har sedan en halvtimmes yoga med Erica och det är faktiskt precis vad jag behöver. Dels är det sjukt bra träning för fotlederna (och därmed min skruttiga vrist) och dels är det lite mental recovery som jag så väl behöver just nu, kryddat med rörlighet och balans. Ja ni hör ju. Win-win-win-win. 

Minus att jag lyckades sparka min ankel i Annas armbåge idag (bara mitt eget fel!) så var det ett bra pass, och med tanke på hur svårt min kropp och huvud har det så tidigt så är jag imponerad av mig själv!

#klappåaxeln #svempaisdaking


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina