måndag 27 juli 2015

En helt ny vecka att fylla med ännu mer träning och vi börjar med Grith Strength 13 #wihoooo #changethegame

En regnig sommar kunde inte kommit mer lägligt än nu, ingen planerad utlandsresa men däremot tuffa träningsmål att uppnå. Så inget gnäll på vädret härifrån det ger mig ju ännu färre ursäkter att inte tillbringa tid på gymmet! Idag premiär för nya Grit Strength 13 med grymma Fröken Andersson som instruktör, o maj godd vilken tung release! Mycket överkropp och massa illamående #haha #burpee #bitihopochkomigendå Jag hade tjuvkikat på sizzlern så jag laddade med dubbla stänger från start, både en med femmor på och en med tvåochenhalvor och det behövdes. En av övningarna tjuvtränade jag och PT-Gustaf på igår (älskar att han är så förutseende) vilket gjorde att jag kände mig trygg i den och då vågar jag utmana direkt. #älskaintervallträning  #denkänslan Som du ser i planen har jag minst en chans till den här veckan att utmana mig själv och det kommer jag att göra.

Veckoplanen ser ut så här:
Måndag: Grit Strength
Tisdag: Grit Plyo (och kanske strength på eftermiddagen om jag "får")
Onsdag: Balans/rörlighet/chins och MoveIT
Torsdag: PT
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Grit Strength och Body Balance


Sizzler för Grit Strength 13

4 kommentarer:

 1. Visst var 13 rolig? Tyckte på filmen som jag och Marcus tjuvkikade på i lördags att det verkade astråkigt.. Men oj vad kul det var!! Sjuk träningsvärk i axlar och övre rygg idag. Så vi ses nog på nåt pass snart, denna veckan detoxar vi så det kanske inte blir så mkt tränat då men sen så!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså, jag vet inte om något grit-pass är "roligt" :-D ;) i alla fall inte under tiden man kör det :-D Men några rejäla utmaningar för mig var det ju eftersom det är såpass mycket "över huvudet" där jag tidigare haft skadeproblem så sitter det ju mentalt en extra spärr där så det är nog precis vad jag behöver :-)

   Radera
 2. Det här är nog första (?) bloggen där inte någon klagar över vädret. Kul att se att man inte är ensam om det! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vädret blir inte bättre för att man klagar på det ;) Det är inte hur saker är som är problemet, det är hur man tänker som spelar roll!

   Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina