söndag 5 juli 2015

Om 12 veckor, 65 pass, 8 kilo viktnedgång, tonvis med svett, glädje, endorfiner, nya vänner - och om glidande målbilder

Avslutade tolfte träningsveckan starkt med Body Combat och Body Balance i 30 gradig värme, att banga fanns inte på kartan, så in och kör bara :-D #iwillmakeit Jag är dessutom en person som älskar värme så jag njuter av alla sånna här dagar! #älskasommar (I går tänkte jag att jag skulle köra Grit idag på morgonen också men efter en natt med usel sömn skrotade jag den iden klockan 7 och sov en timme till istället :-D)

Balansövningarna i nya Body Balance är verkligen supersvåra, roligt med utmaningar som inte är kilo- eller konditionsrelaterade. Body Combat-passet är också superbra, jag är särskilt förtjust i sista låten, bra kombo som snabbt sitter i ryggmärgen så man kan ta ut sig rejält!

Efter passet var jag sådär skönt utpumpad och full med endorfiner och glädje och harmoni. Jag börjar fatta hur man kan bli totalt hooked på det här, att man faktiskt blir beroende av den "kicken".  Jag har inte nått dit än att smärtan under passet är älskad ;) särskilt inte "squat"-burns #jäklarvaontdetgör men jag är rätt säker på att jag når dit så småningom :-D



Nu är det 12 veckor sedan jag började min resa, 3 månader där jag förändrats på så många sätt och så många olika plan. Jag mår bättre nu än jag gjort på väldigt länge och det är otroligt motiverande att jag fått så fina resultat. Jag har stängt dörren till mitt gamla liv och kastat bort nyckeln, nu fokuserar jag bara framåt!

Listtokig som jag är så har jag gjort en sammanställning i excel över mina 65 körda pass. I morse vägde jag mig dessutom till 78,0 kilo så total viktnedgång är 8 kilo. För att få en rättvis kroppskompositionsmätning (menscykelvis) så blir det nog vecka 31 som jag ber om en sådan nästa gång så får vi se hur mycket muskelvikt jag byggt upp. Ska bli superspännande!


Schemat sträcker sig till vecka 34 av en anledning, vecka 35 börjar jag mitt nya jobb i Göteborg som kommer att innebära ca 3 timmars pendling varje dag och då kan jag inte hålla det här tempot, därför är min plan nu att nå så långt jag bara kan innan dess och så ska jag och PT-Gustaf göra en bra, solid och hållbar plan som går att få in i vårt vardagsliv efter att jag börjat nya jobbet.

Familjen firar semester, men det får ordnas runt mitt träningsschema i år, nästa sommar ska jag köpa en ny snygg bikini, en smal-bikini istället för dom där jag-gömmer-mig-här-tälten jag har nu! #promise #beach2016 #utankvarg

Avslutar idag med en liten reflektion om hur jag på ett glidande, nästan omärkligt sätt, verkar förflytta min målbild, jag startade det här med ambitionen att bli smalare/slankare och kunna ha kläder i stl 42 - nåt som jag nu inser blir mindre och mindre viktigt, nu tänker jag mer att jag ska bli stark, orka hela rundor på passen och den ideala kroppsbilden - för mig - är inte längre smal/slank utan mer vältränad och fit. Ingenting känns längre omöjligt, det är ju bara en fråga om investerad tid och engagemang! 



1 kommentar:

  1. Läser här i bland.
    Beundrar dig ständigt på avstånd.

    Sarah

    SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina