torsdag 16 juli 2015

PT-pass # 21 en timmes ren glädje, ett par hinkar svett och några goa skratt - I´m in heaven

En timme och jag njöt, faktiskt, av varenda sekund. Blev till slut hemskickad av PT-Gustaf för att äta men hade lätt kunnat fortsätta ett tag till! Dom där endorfinerna är inte att leka med dom #gemigmer #intenöjdän. Jag är helt amazed över vad min kropp klarar, det är ju faktiskt inte särskilt många veckor sedan jag var en överviktig soffpotatis. Jag har gått "all in" - det stämmer - men det här är på ett annat sätt än "alla mina andra projekt", det här är på riktigt en livsstilsändring på alla plan och den kan man inte göra "lite grann" det funkar liksom inte, antingen ändrar man kurs eller inte.

Chinsutmaning pågår! 
Det är min tur nu, min tid nu, och jag älskar och värdesätter varenda sekund.

Slutfilosoferat ;) Jag började idag på bandet, körde 20 minuter, 10 lugnt och sedan varvade jag 2 minuter gång med 2 minuter löpning på 6 min/km, sprang 3 intervaller #stolt #jagkunde.

PT-Gustaf kom och sa att det var lite change of plans, solen skiner så ut med oss till en gräsplan i närheten av gymmet och där fick jag springa intervaller tills jag storkande och rasade ihop i en hög #gräsihåret #soliansiktet #lycklig Lite plankor och snöänglar gjorde vi också. Sedan tillbaka till gymmet där Gustaf hade satt ihop en cirkelträning i tabata-intervaller, alltså 20 sekunder arbete och 10 sekunder vila. 8 stationer, 3 varv. Galet roligt, varierat, tungt, flåsigt och alldeles underbart #lovingit #hardwork  Nedvarvning på crosstrainern, lite snicksnack och så avslappning.

Fick i uppgift att hitta ett tempo där jag kan jogga/springa 3 km på bandet, här ska tydligen räknas och pressas maxpuls och mjölksyra. #yes #wecandoit

I´m one lucky girl! 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina