tisdag 30 juni 2015

Pt-pass # 17 kinderägg, tung vattenflaska och förvånansvärt starka triceps!

Efter morgonens Grit Plyo så fyllde jag på med lunch och cyklade sedan tillbaka till Motionshuset för en solo-dejt med PT-Gustaf  #veckanshöjdpunkt Han är som ett kinderägg den killen, full av överraskningar ;) Plyo-passet var ju förhållandevis tungt för benen så han la idag fokus på bi- och tricpes. Triceps har jag alltid sett som mitt "problemområde" där jag är väldigt svag och jag har haft svårt att få resultat där, men idag förvånade jag mig själv genom att orka (delvis) samma vikt på triceps som biceps - när hände det liksom? #omvärderasjälvbildenigen Som "pausunderhållning" tränade vi lite utsida lår också, den obligatoriska maxpulsträningen var tabataintervaller på spinningcykel, och då blev det så där galet tunn luft i rummet igen #puststönflås #sköntnärdetäröver Behövde dricka vatten och höll på att tappa flaskan, den var sjukt tung :-D #blyiflaskan Fick använda båda händerna. Snyggt bulliga muskler hade jag också en stund ;)

Idag gjorde vi också några olika töj- och stretchövningar för höftböjaren, jag är markant rörligare på min vänstra sida, jag vet faktiskt inte varför, men det ska jag ta reda på, har bokat tid hos trollkarlen och osteopaten Dennis Jensen, så ska han få fixa den där låsningen i ryggen också så jag får full rörlighet hela vägen. Det är en kvarvarande "stressreaktion" så förhoppningsvis håller den sig på plats om jag får hjälp att lossa den nu.


När jag cyklade hem dök sommaren upp - och jag tänker ta tillvara på den, så kaffe i solsolen blev eftermiddagens relax :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina