lördag 6 juni 2015

Nån löpare blir jag aldrig men jag fick med mig hela familjen ut i alla fall!

Jag känner att det har blivit lite lite träning den här veckan, var inte alls sugen på att gå till gymmet ensam och syskonbråksstatusen var inte helt sådan att vi kunde lämna barnen ensamma idag så vad göra? Utomhusgymmet på vallarna tänkte vi då! Och så springer vi ett varv på slingan också, det kanske har blivit kul, vem vet? #hoppetlever #allaskaspringa Men nä. Det var precis lika urtråkigt som sist jag sprang, och det gjorde precis lika ont i benhinnorna. #hatarlöpning Blev positivt överraskad över att runkeepern meddelade mitt snitttempo till 6,10 på 2,5 km - men vid närmare analys har den nog skojat till det lite dom första 500 metrarna så verkligt snitt ligger nog i alla fall nån halvminut högre, minst. Jag sprang i alla fall 1,5 km innan både flås och vader och benhinnor skrek högre än motivationen att fortsätta så sista kilometern intervallade jag mellan att springa och gå. Nu tar det nog 10 år tills jag springer igen skulle jag tro ;) #intemingrej Men barnen hade kul i skogen #positivethinking

Körde lite rygg/axlar i utomhusgymmet efteråt men alltså, det här att träna själv lite utan program sådär, det funkar bara inte (än), omotiverat och håglöst och bara suck-i-kubik.

Men jag gjorde det. Jag rörde på mig och jag gav mig ut.

Idag är sockersuget och godisbegäret och kladdkakelängtan sjukt jobbig, vet inte riktigt varför men impulsen att vräka i mig barnens ahlgrensbilarpåse är svår att fajtas med.

Ridå. #imorgonärennydag


4 kommentarer:

  1. Snyggaste löparen på Vallarna om ni frågar mig. Jag är så otroligt stolt över din resa du gjort och gör. Älskar dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack lövly :-D Tur du inte ser så bra, då får jag nog behålla dig ett tag till :-D

      Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina