måndag 7 september 2015

Kickar igång veckan med MoveIT - tufft, roligt, svettigt och STARKT!

Har i två dagar gått omkring med träningsvärk deluxe i benen #äntligen #bästakänslan, så jag såg faktiskt fram emot att få igång blodet lite i kroppen idag. Väl på gymmet möttes jag av Emelie som inte skulle vara med idag men som ändå var där så tjohoo! Flera andra "känningar" också - himla kul att träffa er (Linda! #tummeupp och Elisabeth #welldone!) och bra jobbat alla!  #highfive  Började passet med squathopp och BABOM mina lårmuskler krampade direkt! #whatsup #ojojoj, stenhårda direkt liksom. Men vi synkade bra i hoppen jag och Emelie så jag fortsatte bara #mindoverbody och sen var det plötsligt över :-D Roligt pass idag, lagom balans mellan cardio och styrka, inga "nyheter" men en gott-och-blandat-påse av övningar som jag gillade så det blir fet tumme upp för PT-Gustaf idag! #allaälskarburpees #ellerinte


Jag måste verkligen fixa den där vattenfasta mascaran - ser ju ut som Alice Cooper en bit in i passet #scarywoman #scream3  En annan liten "baksida" av att åka direkt till gymmet från jobbet är att man får ta sig hem i "klackaskor" och träningsshorts och linne.... gåendes med jobbväskan i handen.. en skön syn och ett hyfsat tacky fashion statement så idag var jag glad att jag fick "taxi" hem! #tackbästadu!

Till kvällsmaten har jag "syndat", maken hade gjort så himla goda köttbullar med gräddsås och jag tog en tesked lingonsylt till, det var gott men väääääldigt sött, snacka om att smakpreferenserna har ändrat sig! 

Kul att så många fortfarande läser mina inlägg och att ni inte tröttnar på mitt babblande #haha Sitter du där nu och funderar på om du "borde" börja träna så sluta fundera och ta dig iväg till en träningsanläggning nära dig, nästan alla har olika typer av erbjudanden och prova-på-aktiviteter nu i september! Du kan allt du vill! 

2 kommentarer:

  1. Ja det var ett roligt pass igår! Vi är ett bra team! Idag är det jag som har mega träningsvärk i hela kroppen men antagligen för att jag dubblade passen igår =) Underbart! Får se om det blir träning imorgon eller inte, alltid lite segt när man går av nattpassen för man sover så lite den dagen. Men man är ju allltid sugen haha
    Hoppas PT träningen var rolig och riktigt jobbig idag!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller så var det för att du körde så hårt! #yourockgirl Jag är bokad på move-it men har inga egentliga förhoppningar om att hinna, i så fall kör jag step 18.45 istället! Riktigt bra pt-pass, som vanligt! (har bloggat det precis!) Sköt om dig så hoppas jag vi ses snart igen!

      Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina