onsdag 16 september 2015

Who needs champagne when you can sparkle like a diamond at the gym? #denkänslan #loveit


Uppe med tuppen och direkt från jobbet till gymmet! Gjorde en kanske inte helt "regelmässig" uppvärming bestående av 8 assisted chins ;-) but what the häck, bättre än inget! #kanintegörarättvarjegång. Idag var valet faktiskt svårare än vanligt, MoveIT eller Body Step teamklass med tre grymma instruktörer? Till slut avgjorde tiden, ett kortare pass som börjar tidigare ger mer tid med familjen så MoveIT here I come!
Fick teama med självaste coachen idag, det blev med andra ord lite tuffare än vanligt för det är ju rysligt svårt att inte pressa sig själv till max när han är precis jämte #inikaklet #pannben, idag också med fyra cardiostationer efter varandra #jeeezzez, så lite hämnd för mitt och Emelies kafferep i måndags kanske ;-) En härligt go utmaning som jag självklart antog med glädje #pressuremakesdiamonds. Rätt bra trött när vi var klara men då kommer Anna och säger "ska vi köra tabata nu" jag hör mig själv säga: SJÄLVKLART #ärduinteriktigtklok tänker jag sen :-D Så, på det igen, fyra minuters tabata idag igen och sen var jag klar. Glitter överallt och ren skär lycka i kroppen.

I´m not sweating - I  S p a r k l e  - kom ihåg det ;-) 


2 kommentarer:

 1. Jätteglad att jag hittat din energifyllda inspirerande träningsblogg! Ska jobba natt i helgen och om möjlighet ges skall jag läsa lite mer ingående här då tänkte jag! Länkar från min blogg till så jag hittar tillbaka ordentligt!
  Kör hårt, nu kör vi mot mindre vaddering på kroppen!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så glad jag blir att du blir inspirerad! Det är ju delvis därför jag skriver! Hoppas jag "ser" dig här snart igen! <3

   Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina