söndag 13 september 2015

Vilodag? Nä nu vet jag inte vad du menar ;-) #fuckrestday #endorfiner

Alltså jag har ju redan vilat två dagar den här veckan så jag tyckte jag kunde unna mig att följa med familjen till gymmet och köra lite chins och tabata idag :-D Idag kände jag att det var dags att ta fram tigern i mig så tigertightsen på och pannben på plats och så FULLT ÖS bara! 

Började med lite löpintervaller (med betoning på lite) men kände att jag var pigg i benen och benhinnorna kändes bra så jag tänkte att va sjutton, jag ökar lite #fuckcomfortzone, så jag sprang 30 sekunder på 14,5 km/h och 30 på 14 km/h (som är 4 min/km i tempo), nedvarvningen på 12 kändes sedan som rena söndagsturen #nöjdmedmigsjälv.  

Därefter lite chinsträning, fokus på att få kontakt med skulderbladen. Gjorde 5 på nivå 16, fem på 14 och 3 på 12. 

Och så äntligen, grand finale, TABATA! Körde som igår två rundor om 4 minuter med paus i mellan. Trx-sprint, step-sprint, squathopp på bräda, burpees och höga knän/snabba fötter och lyckades även idag köra mig själv in i väggen, sjukt nöjd över det! Tydligen log jag för maken sa "jag antar att du mår bra eftersom du ler" #bästabetyget - fast jag ska säga att jag hade ingen aning själv :-D #tabatadöden #älskardet #pressuremakesdiamonds 

I morgon är jag bokad på MoveIT och jag hoppas få fortsätta ha lite tur med att tågen inte är så mycket sena att jag missar mina pass! 

4 kommentarer:

 1. Jäklar vilken skillnad! Looking good!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag kämpar vidare mot mitt julaftonsmål ;-) Kanske tom äter en pepparkaka då om jag har fått handen i kaklet ;-)

   Radera
 2. Dom där leggingsen är så jäkla snygga på dig! Du har ju redan från förr de fysiska förutsättningarna (långa ben, smala underben) och nu sitter dom ännu mer perfekt än i somras!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men nu rodnar jag lite.... Tack! Dom är supersköna fast kanske funktionsmässigt inte klockrena för träning ;-) men ibland får snygg gå före bra :-D

   Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina