söndag 20 september 2015

16 underbara, härliga, toktunga och svettiga minuter Tabata - #enheltvanligsöndag #denkänslan

Följde med maken och lillebror till Motionshuset idag med planen att köra lite lätta vikter för rygg/axlar för att mjuka upp kroppen efter gårdagens grit-pass och sedan köra bentunga tabata-intervaller hela vägen in i väggen #braplan #lövingit.

Körde lite chins och lite axelövningar och lite rodd med hantel och laddade sedan mentalt för mina tabata-intervaller. Jag körde totalt 4 x 4 minuter och jag var förvånansvärt pigg ända in i tredje omgången #whatsup #hejkroppen #pulstopp. Började med squat-hopp och vadhopp bakåt, sedan trx-sprint och höga knän, nästa blev hopp upp och ner på bräda och sprint på bräda, sista gjordet jag tap-steg på bräda och burpees - japp, frivilliga burpees igen #vadärdetförfelpåmig? Sen var jag död, completely #pulstvåhundra #yrslig #lycklig #jäkligtnöjd.Jag hann med att vara lite social också, många känningar idag och kul att faktiskt hinna snacka lite även om pauserna kanske blir lite väl långa då, men det ska ju vara kul att träna så det sociala ska få lite plats det också. Stretchade lite snabbt och jag saknar det, det är den del av träningen - tillsammans med balansövningarna - som fått ge vika, men jag ska nog hitta tid till dom också så småningom.


2 kommentarer:

  1. Grymt coola tights!
    Bra jobbat med tabatan! Det krävs mental styrka att ge sig i kast med det. Jag kan typ ladda en hel dag för att ta mig an något men sedan faller jag på latmasken.

    SvaraRadera
  2. Tack, det är stl 164 från barnklädesmärket molo :-D som typ är det enda mina barn har ;-) Jag bytte ju ut min latmask mot Gustaf ;-) jag tänker, "det är ju bara fyra minuter " och köttar på bara :-P

    SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina