torsdag 17 september 2015

I´m not about choices - I´m about having it all

Vilken personlighetstyp är du? Är du en uthållig typ eller en som hellre delar upp göromål i mindre delar? Är du en sån som koncentrerar dig på en sak i taget eller en sån som påbörjar 10 saker samtidigt och multitaskar? Finns det ett rätt och ett fel sätt? Eller är det bara olika?

Jag gillar olika ;-) och jag har funderat en hel del på varför jag hamnade där jag gjorde, var det min personlighet som ställde till det för mig? Nej! Jag var inte sann mot mig själv, jag försökte passa in i en mall som inte var för mig, jag glömde bort mig själv.
Love yourself like you love your darlings
Mitt fokus låg aldrig på mig, alltid utanför mig, på jobbet och på familjen, jag gjorde av med mer energi än jag fick in och till slut gick det inte längre. Jag älskade inte mig själv ett enda dugg och jag värderade och definierade mig själv enbart utifrån min prestation.Jag har börjat att acceptera mig, och faktiskt tycka om mig, som jag är. Jag är otålig, jag vill göra flera saker samtidigt, jag vill inte välja, jag vill ha allt! Jag är en rastlös person med stor passion som gör saker fullt ut, som är svart eller vit med väldigt lite gråskala där i mellan. Det är inte fel och är inte något jag måste ändra på. Min personlighet kommer inte att göra mig sjuk, att inte våga älska mig själv, för den jag faktiskt är,  kommer däremot att göra det!
I´m not about choices, I'm about having it all
Att göra saker jag mår bra av, att prioritera mig själv är fysiska uttryck för att jag tycker om mig själv och vill göra bra saker för mig, det hjälper mig att bygga min självkänsla och det bygger upp mina enegidepåer. Jag vill omge mig med människor som tror på mig, stöttar mig och tror på mina drömmar.
Det här är jag och jag kan inte vara någon annan, Det är okej att vara egoistisk, för utan mig finns inget jag kvar, det är okej att jag prioritera mig för annars finns inte mig kvar. Jag måste vara centrum i mitt liv. Mitt riktiga, galna, vackra, magiska, operfekta och knäppa liv, mitt enda liv.4 kommentarer:

  1. En gammal och klok sanning det där: om du inte älskar dig själv får du svårt att tro att någon annan kan göra det. Å så den där andra klokheten: sätt på din egen mask först innan du hjälper andra.

    SvaraRadera
  2. Svar
    1. Yes! :-D Forza Marina liksom ;-)

      Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina