lördag 26 september 2015

PT-pass # 33: Roligast träningspasset hittills - alla kategorier - I´m in heaven and still shaky #lovingeverysecond

Vi har pratat om det ett tag, jag och PT-Gustaf, och idag var det äntligen premiär för mig i thaiboxningslokalen! Jag erkänner att jag var lite nervös, även om jag kört en del Body Combat och box-klasser så är det ändå en helt annan sak att sparka och slå MOT någon. Men han är ju van tänkte jag ;-) #donotthink #justkick

Vi började med en lätt uppvärmning och en liten stationsbana för att få upp pulsen lite och sedan fick jag ta på mig lindor och handskar. #wihooo #herewego #supertaggad  Det kändes också ovant men jäkligt skönt att vara barfota måste jag säga!

Först lite teknikgenomgång och jag fick prova att sparka och slå mot en säck, Gustaf tyckte att jag hade hyfsat bra teknik så vi gick ganska fort över till att slå och sparka på mitsar istället, och åh maj gådd så inibänkens jäkla roligt! #timeofmylive #endorfinerallovertheplace. Gustaf sa slagen och jag slog och sparkade och slog och bara njöt av varenda sekund. Det svåraste var faktiskt att hålla reda på höger och vänster #haha #ohjälplig, och att börja slå med vänster istället för med höger #combatskadad. Vi gjorde också några varianter mer riktade som rena pulshöjare och det känns ju alltid gött i kroppen men roligast var att få slå, hårt, och många gånger. Jag gissar att jag kommer att ha träningsvärk på heeeeelt nya ställen i morgon (insida höger lår ligger risigt till) och jag lär ha ett och annat blåmärke också :-D Allt helt värt det och jag skulle göra om det i morgon igen om jag kunde!

Vi har bokat in ett pass thaiboxning till i november och det känns ju hur länge som helst tills dess!

Här kommer ett helt gäng bilder från idag (ursäkta kvaliteten på några av dem, dom är rippade från en film), håll till godo ;-)

2 kommentarer:

  1. Visst är det roligt med thaiboxning! Bara väntar på att få börja träna igen, efter en bråkig armbåge som aldrig vill bli bra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Kul att du hittade hit! (För jag tänker att du är Erika E?) och JA - alltså jag är fortfarande helt lyrisk, jag visste ju att det var kul att köra combat och lite sådär "aerobic"-varianten men jag är helt såld! Tränar du i halmstad nu? Trist med armbågen :-( hoppas du kan hitta nåt som hjälper snart! Kram!

      Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina