torsdag 31 december 2015

Nyårsfys - Grit Challenge 45 minuter - å maj gådd va roligt!

Jag missade ju Grit Challenge på jubileumsveckan (på grund av världsliga saker som jobb #haha) så det här passet bokade jag så fort det kom ut! Ett vanligt Grit-pass är ju en ganska rejäl utmaning, öka det med 50 procent :-D Oh Yeh! Med 3 instruktörer på scen och en sal full att härliga träningssugna människor så blir det en upplevelse utöver det vanliga. Gruppträning när den är som bäst!

Anna hade satt ihop en mix av Strength, Cardio och Plyo, med tabata-intervaller. Adrenalinet och endorfinerna sprutade ur öronen på mig. Pulsen var sällan under 170 och jag är så jäkla stolt över att min kropp klarar av den här sortens utmaningar. Och visst älskar vi burpees #ellerhur #baralite. Markus, Gustaf och Anna körde minst lika hårt som oss på golvet och när sista låten är slut så är det omöjligt att sluta le.

YES! Challenge Completed!

Varvade ner på löpbandet, stretchade lite, försökte döda säcken (lyckades inte idag heller), stretchade lite till. Sa gott nytt år till Gustaf och åkte hem och fyllde kroppen med energi! Fy tusan vad jag är bra! Heja mig och #Fuckjante - vi ses på andra sidan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina