onsdag 9 december 2015

Woop Woop - sladdade in med fyra minuter till godo för dagens MoveIT #imadeit

Även idag ett tufft och roligt pass, inte riktigt lika hög intensitet som i måndags men fullt tillräckligt för att få upp pulsen "hyfsat" högt :-D Och fullt tillräckligt för att mina ben och min core skulle vråla åt mig "va f-n håller du på med vi har ont här faktiskt" - men ja' ba' "håll k-ft och kööööööör" #haha #noturningback #justdoit.Vi fick idag göra en av plyo-övningarna där man ska squat-hoppa med vikter i händerna. Det är sjukt svårt att hoppa utan att ta hjälp av armarna, man känner sig lite som en sköldpadda på rygg, fast stående då om ni fattar hur jag menar. Sedan var det lite biceps och triceps, kände mig lite trött, typ yrsligt trött (och ja, jag har slarvat med maten idag, så jag vet varför), fick onda ögat av chefen och ett "längre fram", och ja' ba' "visst" - auch! Kommer göra ont det med. #interiktigtklokjagvet.

Passet igår känns redan av rätt rejält, dom där vadpressarna alltså, shit va stark jag blir nu #leverpåhoppet #bokstavligen, När jag skulle stretcha efter passet idag hade jag lite problem med min "child pose" - insida lår kändes extremt korta :-D Så jag vet att jag gjorde allt rätt igår. Nu ska jag göra allt rätt på denna sida också och vila i två dagar och käka massa protein så kroppen kan bygga upp sig och bli ännu starkare till nästa vecka!


2 kommentarer:

  1. Åh vad pepp! Ligger och tänker på kvällarna om att komma igång igen. Känslan när det bränner i musklerna! Nu jäklar måste jag komma igång!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte tänka - GÖRA! Det kommer inget bra tillfälle och det blir aldrig enklare ;-) Jag låter inte min huvud fråga "ska jag träna idag?" utan jag är mer "Idag SKA jag träna" för hur trött man är hemma så blir man ju pigg när man kör igång! Så, inte i morgon. I dag! Kram och trevlig helg på dig!

      Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina