torsdag 24 december 2015

Resultatavstämning med före- och efterbilder Augusti-December 2015 #godjul #merrychristmas

Japp, då var det julafton då :-) Jag hade ju utlovat bikinibilder om jag nått mitt mål. Det har jag inte, nått viktmålet alltså. Inte chinsmålet heller - det får bli nästa jul istället #flyttarmålstolpenlitebara. Viktnedgången den här hösten har varit högst blygsam (ca 1 kilo, pendlar nu runt 71-72) Minskningar i centimeter är även dom blygsamma, även om det finns några ;-)

Midja  -1 cm (totalt -11 cm)
Byst -2 cm  (totalt -9 cm)
Höft -2 cm  (totalt -7 cm)
Navel -3 cm (totalt -13 cm)
Lår -4 cm (totalt -9 cm)
Överarm -2,5 cm (inget startmått)

Det jag har fått är betydligt bättre kondition, bättre löputhållighet, massa mer styrka och en hel del mer spänst! Jag klarar för jösse namn att göra 100 burpees. För ett halvår sedan kunde jag inte göra en enda. Det tar jag med mig som en gigantisk seger! Känslan på insidan stämmer inte överens med utsidan just nu, jag känner mig i betydligt bättre form än jag ser ut om man säger så :-D Jag ska göra ytterligare en kroppskompositionsmätning och det ska bli intressant att se om jag lyckats omvandla lite fettvikt till muskelvikt.

Det har varit en svår och lite jobbig mental process att fokusera om från att främst vilja bli av med den sista bilringen till att istället satsa på att bygga muskler i första hand och låta resten komma av sig själv när kroppen är redo att släppa ifrån sig fläsket ;-) Men jag börjar landa där och jag kommer att sätta viktökningsmål för nästa år istället för viktminskningsditon. #jagharlandatäntligen.


Nu när vi dagen före julafton hade exakt samma väder som på midsommarafton (inte ovanligt här på västkusten) så tänkte jag att va sjutton, jag bjuder på lite bikinibilder ändå ;-) Så med dessa bilder önskar jag dig kära bloggläsare en rikigt God Jul!


2 kommentarer:

 1. Först: WOW så modig du är!! Hade aldrig vågat visa mig i bikini :D

  Sen: OJ vilken skillnad i muskelbyggnad!! Baksidan är en helt annan person. Å du har ju ben som en 25-åring sötnos!

  Sist: du vet att jag själv fokuserar mycket mindre på utsida än på insida. Och därför är jag så GLAD att du mår bättre idag än för ett år sen!

  Många många ❤️!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Först! Äh, modigt hade varit startbilder i bikini :-D Jag är själv lite förvånad över hur tydligt det syns på benen faktiskt - jag har ju tom tränat tillbaka mina åderbrock!
   Jag är rätt övertygad om att in- och utsida hänger ihop, mår den ena bra är det större chans att den andra gör det också :-) Men resan har varit minst lika mycket mental som fysisk, det är helt klart! KRAM och tack för både pepp och cred, det betyder så himla mycket!

   Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina