torsdag 22 oktober 2015

Det är frustrerande när det står still! #hatarattvänta #ingettålamod

Det är mycket vänta i mitt liv nu. Vänta på tåg (japp idag igen!), vänta på att få veta om jag får förlängt på jobbet, vänta på att mått och vikt så fortsätta neråt. Och jag är faktiskt jättedålig på att vänta. Jag försöker påminna mig om det här:


Men jag är inte så skillad på att dansa heller ;-) Jag vet att jag måste börja titta på andra framstegsfaktorer än mått och vikt och det gör jag ju - också! Men jag behöver några centimeter och kilon till för att känna att jag har gjort det jag satte som mål att göra. Jag vill faktiskt att den sista (av 4) bilringen också ska försvinna. 

Tålamod: "egenskapen att undergivet l. resignerat l. stoiskt kunna uthärda lidande o. d., tålighet (se d. o. 1 ); ståndaktighet" Nä, jag är varken undergiven eller stoisk så #fucktålamod #iwantitnow 

Hej viktplatå. Har läst på om viktplatåer och hittat allt från att dom inte finns till att det enda sättet att komma från dom är att äta mer och träna mer. Träna MER - gärna - men när?  Jag har ju redan konstaterat att jag inte fixar att gå upp i ottan och dygnet har bara 24 timmar. Kanske ska börja göra som några av mina medpendlare köra sprintintervaller på perrongen på morgonen :-D #haha #tokigtvärre. 

Tidstillgången blir ju inte bättre av att jag i måndags åkte hemifrån 06.55 och kom tillbaka hem 11.30 och fortfarande inte varit på jobbet - den förmiddagen ska ju jobbas igen nån annan dag #strömlösaspår. Idag förlorade jag en halvtimme på morgonen på grund av sök efter obehöriga på spåret och i eftermiddag ytterligare en halvtimme pga olycka och följdförseningar. #trippelsuck. 

Nåja, det hänger på inställningen, jag vet ju det, känslan kommer av tanken och tanken kan jag ändra! Ibland behöver jag bara bryta ihop lite och komma igen, typ ;-)  Och jag tycker faktiskt att jag har förtjänat nån centimeter till i midjan, jag har faktiskt jobbat rätt hårt #livetäraldrigrättvist. 

Life is about learning how to dance in the fucking rain!

Short summary in english: I am not getting the results I want as to centimters and kilos. I am trying to be patient and focus on all ot my other great results, but It is hard! 

6 kommentarer:

 1. Men du är skitsnygg i alla fall! Tänk vilka enastående resultat du redan fått på ett ynka halvår! Det tar tid och det ska ta tid så kroppen och huvudet hänger med. Sen vet jag precis hur det känns att vara otålig, asjobbigt!

  Ses på Griten imorgon, det blir step för mig idag. Om jag klarar det efter 3 (jävla) minuters jägarvila på move it igår (efter totalt två minuter innan under själva cirkeln). Fatta hur det känns i låren idag!
  Kram snygging!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur att jag har dig som reserv-PT ❤ Det är en sak att veta något, i huvudet, en helt annan att faktiskt känna så också. Jag vet ju allt det där, men jag vill ändå ha mer, nu. Asjobbigt, you said it! 3 minuters jägarvila? oh my god - tur jag inte var där ;-) mina lår är trötta som dom är, bävar lite för plyon i eftermiddag om jag ska vara ärlig. Tack för att du finns, tack för att du peppar, och tack för att du tar dig tid att kommentera min blogg ❤

   Radera
  2. Tack fina du. Du är ju lika mycket själv min reserv PT och jag är superglad att vi hittade varandra på gymmet!

   Radera
 2. När jag satt fast på en viktplatå i våras läste jag en hel del också om hur man ska komma förbi dem, och det måste inte röra sig om MER träning tror jag. Särskilt inte om man redan tränar järnet som du ju gör :D

  Snarare skulle jag försöka med att chocka kroppen med att köra annorlunda träning. Hitta grupp-pass som du aldrig kört förut, träna på andra tider (fast det blir ju kanske svårt för dig då om du hatar morgnar - men kanske är det värt att testa att göra något litet på morgonen som du aldrig gör annars, i alla fall någon vecka på prov). Kasta om i dina vanliga träningsprogram om du har sådana, osv.

  Det hjälpte mig i alla fall :D Men håll ut bara, det lossnar till slut även om det suger just i stunden när man står och stampar. Fokusera på att må bra och själva träningen istället så länge! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för pepp! Det där med "andra" tider känns lite som en omöjlighet *haha* men jag önskar att jag kunde köra några fm-träningar mitt i veckan - fast å andra sidan önskar jag att jag får förlängt på jobbet och dom två går liksom inte så bra att kombinera :-D "andra" pass är lättare och jag körde ju step nu i veckan som ett längre cardio och har lovat mig själv att göra det fler gånger, det ÄR kul men oftast vinner mamman i mig som vill hinna hem och pussa på barnen innan dom somnar! Jag funderar på att lägga in en vilovecka snart också om det inte släpper. Scary men kanske nödvändigt ;-) DET blir ju annorlunda :-D

   Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina