söndag 11 oktober 2015

Familjefyssöndag med rekord i bänkpress och några löpintervaller #Ijustdidit

Jag har en tendens att skapa sanningar om mig själv inne i mitt huvud så för att jag inte skulle börja säga "jag kan inte springa längre" till mig själv så bestämde jag mig idag för att jag bara skulle springa mina intervaller oavsett vad kroppen sa. Så jag körde 5 intervaller på 10/11/12/13/14 km/h, en minut per intervall med 30 sekunders ståvila mellan. JÄKLIGT nöjd med mig själv måste jag säga.

Planen var sedan att köra bröst och axlar idag och eftersom jag hade maken med mig så blev det bänkpress! Började med 10 x 20 kg sedan 6x30 kg, 3x37,5 (som alltså var mitt förra rekord) och så... tadaaaaaaaa TRETTIONIO kilo, en godkänd! (maken styrde lite men lovar och svär att han inte lyfte så jag tror på det ;-) ). 

Lite försiktig axelträning, har fått lite känningar på ett nytt ställe högre upp men jag tror det bara är en muskel som bråkar lite. Körde framåtlutade flyes och utåtrotationer och sedan också en övning som jag faktiskt inte vet vad den heter, ni ser den på bilden nedan ;-) Bröstpress i TRX och sedan lite chins också såklart, faktiskt gjorde jag idag 7 stycken på nivå 12 vilket jag tror är rekord det också! 

Inte världens mest effektiva och fokuserade träningspass idag men va sjutton, trettionio kilo i bänkpress gör det ändå till ett grymmebra pass! 

2 kommentarer:

  1. Yeay!! 39 kilo är gryyymt! Riktigt starkt! Då klarar du snart dra upp dig med, lovar! =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fattar inte riktigt att jag fick upp den faktiskt :-D Emma utmanade mig sedan och sa "jag är helt säker på att du kan göra en chin" ;-) Har inte riktigt hennes pannben men jag ska nog nå dit ändå :-D Mer muskler och mindre dövikt så är saken biff sen ;-)

      Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina