onsdag 28 oktober 2015

Dags att bli förnuftig och lyssna på kroppen #benenvillinte #dagsattvila

Jag trodde ärligt att nästan 4 dygns vila faktiskt skulle räcka för återhämtning efter förra veckans benintensiva träning, men så var det inte. Trapporna på jobbet var långa och tunga och musklerna i benen skriker högt när jag cyklar till bussen :-(  Men ändå tänkte jag köra Body Step idag och inte låta latmasken vinna. På tåget hem kom en glimt av förnuft flygandes förbi och landade på min axel och jag insåg att nä, det ska jag inte alls, det är faktiskt bara jättedumt. Så jag bokade av mig och funderade på om jag INTE hade ont nånstans, och rygg, axlar och bröst kändes faktiskt helt okej så jag bestämde mig för att åka direkt till gymmet och köra lite styrka istället. #viloveckankrypernärmare

Jag körde 3x10 repetitioner idag förutom på assisted chins som jag körde excentriskt och utan att direkt räkna. Snabbt pass med excentriska chins, latsdrag, bröstpress med hantel (7 kg), axelrotation med gummiband och axelpressar framåt (13,5 kg).  Sedan direkt hem, hoppade både uppvärmning och nedvarvning och jag kan inte säga att det var många mungipor uppåt precis men jag gick dit, jag gjorde det och det räcker idag. 

Jag behöver en vilovecka, det förstår jag ju intellektuellt, nu ska bara den känslomässiga acceptansen landa också ;-) Jag ska träna med Nena och Oliva på fredag morgon, jag gör som idag, kör lätt överkroppspass och kanske lite tabata. Sedan är jag bokad på Grit Strength på lördag och finns det kraft i benen så kör jag det, annars vilar jag. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina