lördag 31 oktober 2015

Finally! 180!! Men det tog ett grit-pass och en omgång tabata att nå dit!

Nu kan jag det här med att vila benen, det hjälper inte, så nu tränar jag istället. Full sal (och lite till - så grymt pepp!) på Grit Strength idag och ja, det var ju inget problem, när väl musklerna är varma så kunde jag köra hela passet fullt och med samma vikt som innan - känner mig omåttligt nöjd och stolt över att ha genomfört det! Dessutom på bara kaffedrink och pyttelite soygurt som frukost så riktigt go förbränning som bonus! #komigenkroppen #gemigresultatnu #enheltvanliglördag

Jag och Anna och Minja körde sedan en tabata med trx-sprint och skridskohopp och efter den kollar jag min puls och ÄNTLIGEN får jag ihop 45 slag på 15 sekunder så 180 - där satt den! Konstigt nog stod jag fortfarande upp så måste ju betyda att det finns liiiiiite till att ge, eller hur? #aldrignöjd #påvägmotnästanivå.

Jag vill vara snäll mot kroppen så jag investerade sedan en halvtimme på att stretcha ordenligt och jobba med ryggrörligheten och det var superskönt! Fick hjälp av Linda att stretcha bröstmuskeln , jag har svårt att klara av det själv så tack för hjälpen! #gymkompisar #härligtgäng #mhforever  Nästa vecka ska jag boka en massagetid på jobbet och få hjälp att massera igenom benen så ska jag nog snart vara i full fart igen! #nevergiveup #alwaysfighting #minträningminaresultat.

Short summary in english: Today I finally manged to get to my maximum pulse, 180 after one Grit Strength and 4 minutes of tabata. Very very happy to feel that my body is responding to the workouts and I am getting some results! Also invested some time in doing a complete stretch and some yoga and now I feel awesome!
4 kommentarer:

 1. Svar
  1. ;-) haha, tack :-D Inte gigantiskt men jäkligt mycket mer än för ett halvår sen!

   Radera
 2. En kanonbra bröstmuskelstrech: Armarna rätt ut, tummarna uppåt, tryckihop skulderbladen och gör små cirklar med händerna (fortsatt spända och ihoptryckta skulderblad), släpp armarna, ta axlarna upp samtidigt andas in, släpp ned andas ut. Repetera och rör händerna åt andra hållet. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska provas, tack för tipset! Kommer du häråt i jul?

   Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina