torsdag 5 november 2015

Masserade ben, ond hals och väldigt trött huvud

Det är redan torsdag, jösses vart tar tiden vägen? Jag hade en plan att blogga lite om högintensiv träning och dess pros och cons men har inte riktigt haft nån skrivlust så det får bli en annan gång. Idag är det vilodag 5 efter senaste grit-pass (och innan dess vilade jag en vecka, så snart två veckors vila från benträning bortsett från grit-en då), fortfarande betongklumpar till ben som knappt orkar ta sig upp för en trappa. Ännywäj, idag var jag hos massören på jobbet med mina lår och han gjorde en snabb "undersökning" - tittade på mig och sa "du inser att jag inte kan fixa det här med en behandling va?" - eh.. åkej... Han gjorde nån slags IR-ljusbehandling först och masserade sedan "på vanligt sätt". Jag hoppas verkligen att det hjälper för nu börjar det faktiskt bli rejält störigt. Nåväl, han berättade att jag inte var den värsta klienten han haft med stela lår, förra veckan hade han masserat en klient som sprungit ett 18-timmars terränglopp som var lite värre än mig, men inte mycket #åmajgodd - vet inte om jag ska vara smickrad eller förfärad faktiskt. Lovade i alla fall komma tillbaka för uppföljning nästa vecka. ;-)

Åkt på lillebrors förkylningsbacill så det lär bli några fler vilodagar innan jag dyker upp på gymmet igen, måste få sova lite också - barn i sängen och förkylning är inte direkt klockren återhämtning det heller.


2 kommentarer:

 1. BRA att du tar dig tid att vila vännen!!

  Återkommer med roligare och längre kommentarer när tiden inte rinner ifrån mig...

  KRAMS!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. <3 Jag är glad för alla pepp, även korta och koncisa sådana ;-) Den här gången lät mig inte kroppen ha nåt val kan man säga, när man blir andfådd och trött av att stå upp en stund då känns det rätt långt borta att man får för sig att gå och gymma ;-)

   Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina