måndag 23 november 2015

Hey! He is back! Och körde skiten ur oss på MoveIT - precis som vanligt!

Ordningen återställd. Måndag. MoveIT. Gustaf på sadisthumör. #benengråterglädjetårar  Jag trodde nog inte jag hade saknat det här så mycket som jag hade, lungor som kämpar för nästa andetag, svett som rinner nerför näsan, mjölksyreskakande muskler - och ett fett stort leende i hela ansiktet. #lovingit #älskasmärtan.


Dagen började minst sagt knöligt kan man säga. "Instängda/inlåsta" tåg och förarbrist och inställda tåg och tågföreseningar #detvarjuminusgrader #facepalm, så när jag insåg att jag inte skulle hinna till mitt första möte för dagen så bestämde jag mig för hemmajobb. Hann inte mer än hem innan strömmen gick. Vad är oddsen liksom? #mondaymorning Fick då snajsigt erbjudande av maken att joina honom hans kontor och då tänkte jag att kan Meekatt så kan jag #haha #deladglädjeärdubbelglädje Så jag tillbringade förmiddagen på hans kontor och eftermiddagen framför brasan hemma. Det var najs.

Fördelen med hemmajobb är ju också att jag slipper sladda in på gymmet med andan i halsen så jag anlände i god tid och körde 10 minuter på roddmaskinen som uppvärmning. Det var tur det för jäklar vilket tufft pass Gustaf hade satt ihop till oss idag. Massa massa ben. Massa massa Cardio. Squathopp, skridskohopp, hopp på låda, mountain climbers, burpees.... och jäklar så roligt det va! Teamade med Emma idag som äntligen är tillbaka efter sin skada, den tjejen har ett stabilare pannben än de flesta, det är väldigt inspirerande! Tack för peppen!

Sedan var jag jäkligt duktig och promenerade på bandet i en kvart som nedvarvning innan jag stretchade en stund. Mission Completed.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina