fredag 27 november 2015

Utsparkspass för Grit Plyo 13 #fredagsfys #ännubättremedsällskap

Dags att dö grit-döden igen #älskagrit, och nu var det sista gången vi körde release 13. Det gör inget faktiskt :-D Den har inte varit lika kul som tidigare releaser - har tjuvkikat på 14 på nätet och jädrar va vi kommer att få jobba #challengeaccepted  (EDIT: tydligen går vi direkt till release 15)

Jag tycker att jag fått bättre höjd på mina hopp och jag klarar fler repetitioner innan jag blir stum så framsteg absolut! Det som har varit svårt i den här releasen tycker jag är alla hopp med viktplatta i händerna jag blir balansosäker då och det känns som om jag håller igen och då motverkar ju viktplattan sitt eget syfte så jag lägger den för det mesta faktiskt och kör utan. Det är tungt nog ändå #iniväggenbara.

Mycket folk på passet idag och coachen var "on fire" och körde hårt med oss. Totalt slut och svårt att få luft, precis som det ska vara ;-) Hängde kvar och återhämtade mig en stund innan Emelie och jag fånade oss lite framför spegeln #crazygirls #vadgymråttorgörnäringenser

Short summary in english: Today last session with release 13 of Grit Plyo, looking forward to a new release without that many jumps with weight plate in my hands, makes me unsecure in balance and thus not giving it all I got. I have made progress in the heights in my jumps and I also can do more reps before I have to rest. After the session me and Emelie goofed around in front of the mirror.

Nu välförtjänt fredagsmys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina