lördag 23 januari 2016

Nu har jag varit lydig och gjort som coachen vill igen :-D ;-) 3 kilometer avklarade!

Japp, då har jag gjort det jag behöver snarare än det jag vill, igen, det får inte bli en ful ovana det här ;-) Jag säger det igen, nån löpare blir jag aldrig. Och jag äter gärna upp en påse lösgodis om jag har fel. Lovar!

Först idag hjälpte jag en av "mina" ungdomar med lite styrketräning i gymmet och körde själv axelövningarna. (Alltså, hon är ju sin egen såklart, en av de ungdomar jag har haft som assistenter i simklubben, underbara fina ungdomar allihopa ♥). Så roligt att se att hon verkligen tog i och körde stenhårt! Power och applåder!

Mitt eget fokus idag var att springa dom där 3 kilometrarna. Kan väl inte säga att jag var tokladdad inför det men jag vet att jag kan allt jag ger mig sjutton på att klara så bort med alla negativa tankar som Gustaf brukar säga och så startade jag upp podden (Styrkelabbet blev det idag) och bara matade på. Fick ta 10-15 sekunders ståvila två gånger för jag spände mig så i vaderna och höll på att få kramp men annars sprang jag alla 3000 metrarna i ett tempo av 7 min / km.

I morgon mer fokus på styrka och mindre på att springa långt :-D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina