tisdag 10 maj 2016

En stark tisdag - rygg- och axelpass med lite gluteus maximus som bonus!

Tisdag är styrketräningsdagar, med eller utan PT ;-) så iväg till gymmet med mig bara! Det var dags att köra rygg och axlar igen (och lite rumpa såklart!) så dagens pass blev så här:


 • Latsdrag nivå 8 - 3x8
 • Flyes och sidolyft med hantel 2x8 4 kg + 2x8 5 kg
 • Benlyft med medicinboll 6 kg 4x8
 • Utåtrotationer gummiband 3x10
 • Backflyes i cable cross 9kg 3x8 
 • Enarmsrodd med hantel 22,5 kg 3x8
Jodå, och den uppmärksamme ser vad som saknas där #nuglömdejagigen ;-) fast jag visste att jag inte skulle kunna förmå mig att köra ländrygg själv så jag bestämde med Gustaf redan igår att det gör vi på söndag #fiffigtvärre 

Lugnt och skönt på gymmet idag, mycket lättare att ta selfies utan att en massa andra kommer med i bilden då #moahhhhh #skojarbara, men på riktigt är det i normala fall svårt att "komma åt" cable crossen så det var faktiskt skönt att den var ledig nu när jag hade planerat att använda den! Jag är nöjd med mitt pass, axlarna var bra möra och jag har medvetet undvikit gummibandet och på Gustafs rekommendation kört hantlar, eftersom jag så tydligt blivit ojämn i axlarna igen #skitockså #tillbakatillritbordet2 kommentarer:

 1. Ska vi träna ihop i sommar? :)
  Finns det 10-kort att köpa på motionshuset?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Det vill jag GÄRNA! Jag är inte hemma 2 första veckorna i juli. Dom brukar ha lite olika varianter för "sommargäster" - ring och fråga!

   Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina