onsdag 30 mars 2016

Endorfiner i massor! #reallygoodshit - Dubbelpass MoveIT och Grit Plyo

Så här galet lycklig, svettig och nöjd är jag när jag lurat grit-döden igen ;-) Det är verkligen sant att först tror man att man aldrig i livet kommer att klara det och vips så är det över och man är bara LYCKLIG. Dom där endorfinerna alltså, hur klarade jag mig utan dom innan?


Vikarie för Gustaf på MoveIT idag var Markus - riktigt bra jobbat med peppningen! Av nån anledning var passet överbokat med 2 personer så det blev en extra station och alltså lite extra jobbigt! Första varvet fokus styrka, andra cardio. Teamade med Mia idag - det var längesedan och så kul att vi lyckades hamna på samma pass!

Sedan lite snabb återhämtning och jag bestämde mig för att inte fega ur utan köra Grit Plyo också, är jag ändå där kan jag ju lika gärna köra på, och jag har ju varit duktig och kört lugnt och fint ett bra tag nu ;-) Ny release och mördarlåten med oändligt många 30-sekundersintervaller är ersatt med en oändligt lång "pyramid". Kul pass, låter återanvändning av gamla övningar och en ny helt sjukt svår "donkey kick".

Rusade hem och pussade kidsen gonatt innan jag fyllde på med energi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina