lördag 13 januari 2018

5:2 Bit ihop och kom igen då!

Nä, högst osugen på att göra nåt annat än att sova i morse. Men det hjälps inte. Jag är en sån som tränar. Fick ner 4 skedar yoggi och lite kaffe 🙄 och åkte sedan och hämtade lillebror som också har thaiboxningsträning på lördagar. Väl där är det alltid goa gubbar och en annan lika trött som en själv så svårt att fortsätta vara morning grumpy faktiskt. 😊

Uppvärmning för mig som vanligt hopprep och stretch och styrka för foten. Sedan lite kickar tillsammans med dom andra. Vi värmde upp barn och vuxna tillsammans, det är egentligen ett skönt koncept att alla tränar tillsammans, i alla fall en liten stund, för mig blir det dock lite ofokuserat för det är svårt att inte ha ett halvt öga i  nacken på vad lillebror gör... *harkel* Jo, jag vet, my issue. Men ändå.

Sedan körde vi roliga mitsronder, 3x2 minuter gradvis svårare kombo, gick okej, minus hopp-spark. Alltså det är nåt i mitt huvud som inte klickar jag fattar verkligen inte hur jag ska få ihop det. Så jag försökte två gånger, återgick sedan till vanliga sparkar. Funkar det också!

Därefter sparring och med tanke på min och Annas fot så fick vi uppdrag att hjälpa två nybörjare komma igång med kickar så vi la några ronder var på det och sedan fick dom hjälpa varandra och jag och Anna lätt-sparrades lite. Vi känner varandra för väl nu 😄 det märks!

Avslut med fyscirkel och lite yogainspirerad stretch. Och jag mår mycket bättre än i morse men trött är jag ändå så jag ska vara snäll mot mig själv resten av dagen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina