torsdag 10 november 2016

Hopp Hopp Hoppa Högt! #marinaklararbiffen #målgång

Jomensåatt. Så här glad blir man när man klarar nåt man velat väldigt länge men som har suttit extremt hårt i huvudet! Mer om det längre ner ;-)


Vi hade ett tokbra thaipass idag, jag och Anna, mycket skratt, en del ont, nån felträff och några krockade knän. (Erkänner mig liiiite orolig över min högra underarm, så är den inte bättre på måndag så lovar jag ringa doktorn... ) Idag var Bi ledig så det var Håkan som höll i passet, det gjorde han bra! Först lite uppvärmning, sedan två ronder skuggboxning och därefter 6 ronder a´ tre minuter var med handmitsar. Enkla kombos men även med lite "mothugg" från mitshållaren. Hon är stark den där Anna, bara så ni vet ;-) henne brottar en inte ner i första taget :-D  #loveyoubabyanyway

Efter det där så blev det 2 varv på en fysrunda. Kettlebellsvingar, välta däck (sinnessjukt tungt däck!), wallballs (men det fanns bara en 6a och en 9a så jag gjorde ass-to-the-grass-squats istället), hopp på matthögen, hopp på bänk sitt och upp igen, repen och så situps med bollkast.

Det var ju det där med att hoppa på den där högen då. Efter min "boxes eats shins for breakfast"-incident så har jag inte kunnat förmå kroppen att hoppa. Jag har insett att det sitter i huvudet men fasen alltså, min hjärna har varit svårflörtad! Första varvet idag kom jag bara upp med knäna. Andra tänkte jag smart och tog bort några mattor och POFF! Så gjorde jag det bara! #herregudvadhände.

Så, efter passet så gjorde jag om det. Plus att jag la på en matta till och då var på samma höjd som jag inte klarade 10 minuter innan och JAAAAAA, jag klarade det också! Det är INTE snyggt nånstans. men va fasen, jag kom UPP ju! Så nu kan jag sätta "check" på årets spänstmål! För den där högen är MYCKET högre än högsta lådan!

Anna filmade det hela såklart!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina