lördag 25 juni 2016

Vilovecka - välförtjänt och väldigt skönt! #plötsligthänderdet

Plötsligt händer det liksom, jag blir vuxen i det här med träning, också ;-) För den här veckan har jag haft noll lust att träna och jag har tyckt att det har varit skönt att få vila. Kropp och knopp i harmoni.

Jag har inte heller haft lika ont i som i tidigare långvilor, visst, stel i ryggen som avhjälptes med en redigt go ryggmassage i tisdags, den där stukade foten har gjort sig lite påmind och varit lite svullen, lätt träningsvärk i baksidan och i bröstet men i det stora hela har kroppen känts bra.



Helgen har dessutom ägnats åt återhämtning för min stora son som under veckan varit på konståkningsläger, det är ett tufft schema barnen har, han har åkt 11 ispass, haft 5 gymnastikpass och 5 balettinspirerade danspass, på 5,5 dagar. Så massa protein, extra magnesium och massage åt honom. Och det är galet så fort barn återhämtar sig! Nu ska vi ägna resten av sommaren åt styrketräning för honom så han kommer tillbaka till hösten och orkar trycka ifrån ordentligt på isen! Tack till Mölnldals KK som ordnade lägret och till Imi Raabe från Partille KK som var hans tränare under veckan!

Well, i morgon är det söndag och jag har bokat en timme med PT-Gustaf, det ska bli kul att träffa honom igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina